Hopp til hovedinnhold

Lars Vaular: – Noe av det hyggeligste jeg vet

MYE MERE KA? (NMG/NRK)

Lars Vaular og Jonas Vs sertifiserte sensommerslager har fått en høstlig vri fra produsentduoen khat/hashish (aka DJ Taus og Hele Fitta, tidligere kjent for blant annet jælla fet discomiks av Jonas V og Petter Beyers «Sonar ut, flippar ut»). MEN IKKE NOK MED DET, som knivselgeren sier det.

Den Houston-rap-møter-italodisco-aktige remiksen kan dessuten skilte med nye vers fra fintfolk som Vågsbygd Handy, Son Of Light og Andy/Shitrich fra Bromstad Billionaires.

Spill nedenfor og last ned her.

Fun fact: dette er Lysets tredje vers på norsk – noensinne!

Lars Vaular kommenterer:

– Jeg liker denne godt, spesielt fordi jeg ikke visste hvem som la gjesteversene før jeg fikk høre remixen, som ble en liten gavepakke i innboksen min. Alle er forskjellige rappere som jeg liker godt, og det var gøy å høre dem på samme sang. Å bli remixet er egentlig noe av det hyggeligste jeg vet. Når det kommer gode remixer føler jeg meg bra – som om det er jeg som har laget en ny låt, selv om det egentlig er noen andre som har gjort alt jobben.


Remixen har til og med fått sin egen video, basert på footage fra årets mesterliga i dart. Utropstegn, utropstegn, utropstegn.


Videoen til orignalen med Lars og Jonas er sommerlig: Titt!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer