Hopp til hovedinnhold

Lars Vaular + Ciscoe = Autobarn

AUTOBARN, DÅEH (MATS BAKKEN/BT)
 

Str8 outta Bergen kommer den råsnasne hip-hop-duoen Autobarn, alias hele Norges Lars Vaular og den fremadstormende 20 år gamle produsenten Ciscoe alias Sigurd Lauritzen. Vi har mer enn nok ♥ for Lars, og hollererte raskt på landets mest trendsettende rapper (?) for å få ham til å brekke ned dette flotte prosjektet for oss.
 
God aften, Lars! I dag dropper Autobarns selvtitulerte debut-EP. Hvorfor bruker du ikke navnet ditt på utgivelsen?
 
– Vi er en duo, av den klassiske produsent vs. rapper-sorten. Også er det digg å ha et navn som vi begge kan gjemme oss bak. Dette er det nærmeste du kommer et intervju med Autobarn. Og det er kun for 730, fordi Gisle en gang betalte burgeren jeg hadde bestilt, men ikke klarte å betale da jeg fikk akutt amnesi og glemte pinkoden min på Illegal Burger. Slike hjelpende hender går aldri glemmeboken.
 
Fortell et fun fact om innspillingen eller produsenten?

– All vokalen er mixet via båndopptakere. Versene på «Hemmelighet» er egentlig et langt take som er delt opp i tre, spilt inn 18. mai. Da jeg gav ut min første vinyl var Sigurd 10 år.
 
Har din ferske pappastatus påvirket prosjektets navn?

– Nei.
 
Har du trua? (Si ja.) Løp og kjøp Autobarns 4-spors EP via iTunes og/eller hør via Spotify nedenfor.

 

Sist, men ikke minst: Ciscoes debut-EP er ute på Drums Dramatic (labelen til Souldrop). Her har han med Kurupt fra Tha Dogg Pound, Geechie Suede fra Camp Lo og Snoop Doggs favorittsanger Latoiya Williams.

Produsenten var i studio med Tha Dogg Pound allerede som 17-åring, og før han ble russ hadde han produsert Ralph Myerz’ «Do The Damn Thing» med Snoop Dogg, Nipsey Hu$$le og George Clinton.

Salute!

Hør EP’en nedenfor og/eller last ned her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer