Hopp til hovedinnhold
Toppbloggeren åpner opp om overgrep.

Lars Tangen er tilbake etter 7 årDe siste årene har Lars Tangen Ackerman bodd i Los Angeles sammen med ektemannen Phil Ackerman. Her har moldenseren holdt en lav profil, i hvert fall sammenlignet med hvordan hverdagen hans var hjemme i Norge. For syv år siden var 25-åringen en av landets største unge kjendiser med millioner av månedtlige klikk på bloggen sin.

Som 15-åring ble Lars utsatt for et seksuelt overgrep av en profilert politiker fra Fremskrittspartet. Bloggeren stod aldri frem som offeret, men saken fikk mye medieomtale grunnet overgriperens status.

I en ny vlogg forteller den tidligere toppbloggeren litt om hvorfor han forsvant fra den norske offentligheten, samt hvorfor han nå er (litt) tilbake.

25-åringen forteller at han savner å snakke på norsk (<3), og at han vil dele sin historie og hjelpe andre.

Torsdag morgen norsk tid deler Lars en oppfølger, hvor han snakker litt om hvordan han jobber med å komme seg videre etter overgrepet.

Tangen forteller også at han har mistet venner, og at han i neste vlogg vil gå mer i detalj om hvordan han kommer seg gjennom de vanskelige dagene, noe han dessverre har mange av.

Se vloggen her:

Bli Lars’ tiende subscriber på den nye kanalen ved å følge ham her, eller via den engelskspråklige bloggen her.

Best og verst fra blogg-Norge: Sommerspesial! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer