Hopp til hovedinnhold
Innspillingen av Aquaman 2 er i gang - nå trender #JusticeForJohnnyDepp på Twitter
Johnny Depp er lei av Hollywood (Pascal Le Segretain/Getty Images)

Johnny Depp langer ut mot Hollywood

Johnny Depp er – forståelig nok – lei av Hollywood.

Skuespilleren går hardt ut mot bransjen.

Og kynismen bak de største filmstudioene.

– De er erstattelige og de innser det. Glorifiserte regnskapsførere som har evnen til å trykke på grønt lys og lage studiofilmer.

– Budsjetter er latterlige på disse filmene. En romantisk komedie med to veldig populære mennesker. Folk – virkelige folk –  er lei av det, fortsetter 60-åringen.

Johnny Depp (Kevin Dietsch/Getty Images)

Johnny Depp har selv ikke spilt i en Hollywood-film på flere år. Hans seneste opptredener har vært via europeiske filmselskap. Inkludert det to timer lange epokedrama om Kong Louis XV i Jeanne Du Barry – hvor han snakker fransk.

Pirates of the Caribbean-stjernen tok avstand fra Hollywood i 2022 etter å ha vunnet rettssaken mot ekskona Amber Heard.


Les også: Martin Scorsese skaffer stjerneduo til ny biopic


Den sagnomsuste saken omhandlet en kronikk fra 2018 som Amber skrev i The Washington Post, hvor hun hevder hun opplevde fysisk og psykisk vold.

Amber-Heard-Johnny-Depp-new-trial-jury-member-15-born-1970-aquaman-2-role

Amber Heard og Johnny Depp på premieren til Black Mass på 2015 Toronto International Film Festival på The Elgin i september 2015 i Canada (Jason Merritt/Getty)

Karrierekrisen ville dog ingen ende ta. Høsten 2020 taper Johnny Depp søksmålet mot tabloiden The Sun, hvor han omtales som en konebanker. Kort tid etter ble han droppet av Warner Bros. og fikk mer eller mindre sparken fra siste installasjon i Fantastic Beasts-serien.

Selv forteller Johnny at han i denne perioden ble kastet i søpla av Hollywood.

Skuespilleren ble erstattet med den danske hunken Mads Mikkelsen.

Johnny Depp har gjort det millionvis drømmer om, men erkjenner at hverdagen ikke er en dans på roser.

– Jeg har vært veldig heldig og jeg kan ikke klage. Jeg vil ikke [klage]. Men berømmelse gjør noe med et menneske. Det treffer deg, og da kan du ikke gå hvor som helst uten at folk ser på deg. Og det er en veldig interessant måte å vokse opp på.

Johnny Depp Lily-Rose Depp

Johnny Depp med datteren Lily-Rose (Instagram)

– Det er vilt å forvente at en som lever i en slik situasjon skal være noe som er langt nær det normale. For å gjøre saken verre, var jeg ikke normal før det. Jeg har måttet tilpasse min verden til måten jeg lever på. Hvordan lever jeg? Jeg bor bak vinduer. Jeg bor bak bilvinduer, togvinduer, flyvinduer, hotellromvinduer… jævla vinduer!

Amber Heard har på sin side trukket seg fra rampelyset og flyttet til Madrid. Siden 2022 har det blitt spekulert at skuespillerinnen ble utsatt for en en strategisk hatkampanje.

Reporterne Kat Tenbarge og Lucia Osborne-Crowley var blant de første som hevdet at det var noe muffens i mediedekningen av Amber Heard og Johnny Depp sin skilsmisse.

I podkasten Who Trolled Amber? undersøkes et stort datasett med innlegg om det tidligere ekteparet. Podkasten har vakt stor oppmerksomhet de siste ukene.

Se også: Deadpool & Wolverine alias Deadpool 3 med offisiell trailer

Les mer