Hopp til hovedinnhold
JA (UNIVERSAL)

Lana Del Rey til Oslo

JA (UNIVERSAL)

I sommer gjestet hun Hovefestivalen, men nå skal Lana Del Rey spille i Oslo for første gang: Det blir intimt, pompøst, retro, jålete og garantert veldig stilig på Sentrum Scene 10. april. Billetter kommer i salg mandag morgen.
(OPPDATERT: Fri alder på galleriet.)


– Lana Del Rey er en artist som tok verden med storm allerede med sin første singel, og hun har nå bevist at hun fortjente all oppmerksomheten hun fikk, sier arrangør Peer «DJ Peer» Osmundsvaag i Atomic Soul.

– Hun er en artist som har bevist hvor mye kraft det ligger i å være tilgjengelig på internett. Dette har igjen ført til et imponerende platesalg, noe som sier litt om hvor bredt publikum hun treffer med musikken sin.

DJ Peer har rett med hensyn til bredt. New York-jentas Born To Die ligger fortsatt på 14. plass på VG-lista etter 40 uker inne (utropstegn), og det lekre settet lå på førsteplass i Norge i fem uker på rad (utropstegn).

26-åringen er – som du har lagt merke til – den nyeste H&M-jenta.

11. november slipper hun Born To Die – The Paradise Edition med åtte ekstra låter, blant annet sin coverversjon av «Blue Velvet» og den nye singelen «Ride», produsert av ringreven Rick Rubin.

Den ferske videoen til sistnevnte er en av årets flotteste: Titt!

Hør hele/last ned Lanas råfine album. Denne versjonen har med tre bonuslåter – «Without You», «Lolita» og «Lucky Ones». Klikk her:PS: 730 var de første i Norge som intervjuet Lana: Slik ble kosepraten!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer