Hopp til hovedinnhold
SORRY (BBC)

Lana Del NEI?

SORRY (BBC)

Hos oss er hun Lana Del YAY. Ikke yay som i kokain (alias yayo), men yay som i jippi. Samme for oss om imaget var annerledes før. Stilen hennes er stilig, musikken likeså. Born To Die-skiva er rå. (Det var derfor vi intervjuet henne først i Skandinavia, da fansen hennes var få.)


Men joa, jaggu kan New York-jenta være irr.

Da Lana tv-debuterte i januar ble det nervøs helbom, men i etterkant har hun disket opp med en haug av gode opptredener. Konserten på Hove var fin, og når hun spiller i Oslo for første gang, forventer vi en superkonsert.


Ikke som da leppeguri gjorde sin nye, Rick Rubin-produserte singel «Ride» hos Jools Holland på BBC denne uken. Hva skjedde?

Det er greit at du stiller i jeans og genser under en påkostet fremføring, med fullt band og fire strykere. (Tenk hvis Beyonce gjorde det samme.) Vi skjønner. Casual statement. Men når du samler gode musikere på scenen og skal vise frem din nye, nydelige singel live på BBC, så bør du gi mer. Selv om låtens tekst er trist (ensomhet, foreldre som svikter, alkoholisme), så hadde det vært fint med tilstedeværelse.

Og hva med vokalen? Spesielt på partiet fra 3:30 blir det svakt. For å si det mildt.


Men Lana, under hele låten holder håret seg perfekt. ♥


Gud bedre: Musikkvideoen til «Ride»… om ikke årets video, så hvertfall topp 5!

Les mer