Hopp til hovedinnhold
KETIL FRA LEMAITRE WRAPPER OPP EN LANDEPLAGE UNDER BY:SONGS I FJOR (CHRISTIAN ZERVOS) 

Lager du musikk? Slik kan du bli med på by:Songs 2017

I år arrangeres låtskrivercampen by:Songs for tredje gang. Produsenter og toplinere har nå muligheten til å vinne en plass og dermed jobbe med noen av verdens fremst artister, låtskrivere og musikere.


by:Songs ble avholdt for første gang i 2015 i forkant av
by:Larm – i samarbeid med Music Norway
 
Rundt 50 låtskrivere/toplinere og produsenter fra inn- og utland roterte rundt sammen i musikkstudioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker over noen intense, veldig kreative dager.  
 
KETIL FRA LEMAITRE WRAPPER OPP EN LANDEPLAGE UNDER BY:SONGS I FJOR (CHRISTIAN ZERVOS) 


Nå arrangeres by:Songs på nytt i de samme studioene, og igjen lar de en ny produsent, produsent-team eller topliner sikre seg en plass. Denne gangen via den nasjonale campen 20. – 22. februar, i samarbeid med majorlabels Universal, Sony og Warner. Deltageren
 vil ha mulighet til å gå videre til den internasjonale campen 27. februar – 2. mars, med utenlandske talent og bransjefolk.

Slik blir du med i konkurransen:
 
Send en låt du/dere har produsert, evt. en lenke til flere, samt kort info/bakgrunn til [email protected]. Merk mailen med BY:SONGS 2017. Frist for å sende inn er fredag 10. februar. Campen foregår som vanlig i studioene Tanken i Sandvika og Whiteroom i Asker. 
 
(Det føles unødvendig å nevne; men folk er folk: Vær – nesten – helt sikker på at du har anledning til å stille i denne perioden før du forsøker å bli med.) 
 
PS: Topliner og artist Tayla Parx blir med på by:Songs igjen, samt at hun i år skal gjøre sin første europeiske konsert som artist under by:Larm. 23-åringen har allerede en haug av majorlabel-placements, blant annet Alicia Keys’ nyeste singel, som er nydelig
 

Les mer