Hopp til hovedinnhold
AMERICA OLIVO SLÅR SEG OPP SOM LESBISK VILLMANN (EPIC SLAP)

– Læreren min ba meg miste jomfrudommen

Noen filmer forsøker å skjule at deres sterkeste kort er sex og vold, men kommende Bitch Slap ser ikke ut til å hverken gå rundt grøten eller kalle en spade for noe annet enn en spade.

Lanseringen, som startet med verdenspremiere i Cannes, kombineres med en seks siders spesial i Playboys juninummer med hovedrolleinnehaver America Olivo.

Skuespilleren og sangeren er ikke selvlært.

Forberedelsen til sin underholdningskarriere, som også inkluderer medlemskap i dancegruppen Soluna og halvnakent drapsoffer i den nyeste Friday the 13th, fikk 31-åringen fra California via den ærverdige Juilliard School i New York.

Ifølge Playboy forteller hun at skolen oppfordret henne til å gi slipp på jomfrudommen.

– Hver gang jeg sang om kjærlighet, sa min 97 år gamle mentor, «du kan egentlig ikke synge på denne måten mens du er jomfru, noe jeg merker at du er», sier Olivo til bladet.

Løsningen ble å debutere i en park i Roma, angivelig bokstavelig talt foran Vatikanet.

Les også: – Playboy gjorde meg sterkere.

Senere har Olivo blitt varmere i trøya, jamfør Bitch Slap, som har en fysisk utfordrende, lesbisk sexscene som hun hevder at gjorde henne sår, samt «den lengste jenteslåsskampen vist i en film noensinne».

Handlingen er kanskje ikke så viktig, men følger tre damer – en leiemorder, en forretningskvinne og en stripper – som skal stjele diamanter for 200 millioner dollar fra en ekstremt farlig mann.


De slagkraftige pikene spilles også av Julia Voth og Erin Cummings, mens den newzealandske stuntkvinnen Zoe Bell, som er med i Quentin Tarantinos Grindhouse-filmer, passende nok også stiller opp.

Regissør Rick Jacobsen har relevant erfaring bak kameraet: Bøttevis av Baywatch-episoder, del 6 og 8 av Bloodfist og ikke minst TV-serien Xena: Warrior Princess.

I kjølvannet av «suksessen» skal America Olivo snart ut med sitt første soloalbum, på Dauman/Universal.

Hennes forrige gruppe Soluna, var signert til DreamWorks’ plateselskap, startet av Steven Spielberg og David Geffen.


Norgesaktuelle Fergie forsøker seg som prostituert.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer