Hopp til hovedinnhold
<3 (INSTAGRAM)

Lady Gaga teamer opp med Mark Ronson og Tame Impala

<3 (INSTAGRAM)

OPPDATERT: Lady Gaga bekrefter via iHeartRadio at «Perfect Illusion» er et samarbeid med produsent Mark Ronson og Kevin Parker fra Tame Impala. Kanalen beskriver singelen som et spor om et forhold som går skikkelig dårlig, og Gaga sier at hun får et adrealinkick hver gang hun hører den. 

Singelen skal være forventet i midten av september, altså om rundt fire uker. Albumet har ennå ikke fått en tittel eller slippdato. BloodPop og Gaga selv skal være co-produsenter på «Perfect Illusion».

Opprinnelig sak

Enhver Lady Gaga-tilhenger kan skrive under på at de siste årene som fan har vært preget av usikkerhet og smerte. 

Prosjektet ARTPOP (2013) ble aldri så stort som hypen i forkant, og mens vi ventet på stjernens femte popalbum slapp hun i stedet en jazzplate med Tony Bennett (90) (en oppfølger er på vei…), spilte vampyr-grevinne i American Horror Story og lekte bonde på sin nye gård (!), hvor hun etter Insta å dømme steller med grønnkål, og jordbærplanter og høner. 


Klok av skade har New York-sangeren denne gangen holdt kortene tett til brystet, og kun avslørt at et nytt album kommer i løpet av 2016. (Blant fans kjent som #LG5). Samarbeidspartnere som Mark Ronson, RedOne, Elton John, BloodPop («Sorry») og Kevin Parker fra Tame Impala har alle blitt bekreftet, men da fra andre enn monstermor selv. 

Fortsetter under


GAGA OG MARK PÅ EN SNURR @ MET GALAS ETTERFEST TIDLIGERE I ÅR (TWITTER)

Svenske RedOne («Just Dance», «Poker Face», «Bad Romance», «Alejandro») har sagt at han har spilt inn et titalls nye låter med Gaga, men røpte 1. juni at planene om den første singelen fra albumet (produsert av RedOne) ble skrinlagt. Angivelig skulle den vært ute allerede i vår eller sommer, men dette er verken bekreftet eller avkreftet fra offisielle hold. 


30-åringen har i ettertid vært en rekke ganger i studio med Mark Ronson alias mannen bak «Uptown Funk», som røper at noen av hans favorittmusikere gjennom tidene bidrar på platen. Han kaller også musikken «incredible», men kan ikke røpe særlig mer enn det. 


Mange spekulerer dermed i om det givende arbeidet med Mark Ronson har gitt Gaga blod på tann, og om hun på kort tid endret planene og laget plass til nye låter. Det er derfor ikke utenkelig at singelen hun nå, onsdag 17. august, har annonsert (!!!!!!) er spilt inn med det britiske geniet, kjent for å blant annet ha produsert Amy Winehouses «Back To Black». 

For 12 uker siden postet Ronson et bilde av Gaga og Tame Impala-vokalisten med tittelen «Illusion». 


For noen minutter siden delte Lady Gaga en sånn svett Insta-kollasj hvor hun offentliggjør både tittel og måned for sitt neste slipp.

Singelen bærer navnet «Perfect Illusion», og hva det skal bety får noen andre tolke. Lady Gaga har også oppdatert nettsiden sin og Twitter-toppbildet med den stygge grafikken. 

UTROPSTEGN: 


(INSTAGRAM)

Oppdatert: Nå har hun jammen twitret og snappet også.


VI GLEDER OSS! 

Se også: Kesha covrer Lady Gaga for overgrepsofre

Les mer