Hopp til hovedinnhold
(730.no)

Lady Gaga ga Oslo orgasme

Lady Gaga filleristet Sentrum Scene i Oslo.

Mens en legendarisk diva dro technoversjoner av sine klassikere på klissvåte Valle Hovin (og Metallica spilte et par hundre meter bortenfor), leverte verdens hotteste popdronning en av de beste klubbkonsertene Norge noensinne har sett.

Vi har aldri opplevd et så engasjert publikum som under Lady Gagas utsolgte Sentrum Scene-show.

Jepp, show, ikke bare konsert. Skikkelig show.

Se bildene nedenfor!

Da 23-åringen steg fram fra kulissene føltes det som om hun kom svevende fra space, som en sexy, sarkastisk alien.

Fra dansingen sammen med sine tre fruity gutter, til ekte flørting med bandet, og så bra sang som hissig fysisk aktivitet tillater. Gaga hadde balletak på hele salen.

Nesten bokstavelig talt, selv om majoriteten var hysteriske jenter (og kvinner), samt gutter med regnbuehjerter. «Where are my Norwegian gay boys aaaaaat?», ropte hun før bangeren «Boys Boys Boys».

Selv jamming alene på scenen ved pianoet ble en sterk affære.

Ikke fordi Lady Gaga satt «naken». Hun bruker ikke bar hud og bra rumpe som en krykke, kun krydder. Men fordi hun kan spille og synge for real.

Og er funny.

– Isted ble jeg intervjuet av en kvinnelig journalist fra Norge. Hun begynte spørsmålet med «jeg leste et sted at….», fortalte Gaga ved pianoet mens hun rullet med øynene og hintet om at hun ikke digget damen.

– «…at du er ulykkelig og har kjærlighetssorg». Jeg? Jeg har tre nummer 1-singler og sex hver dag!

Før hun rettet på seg selv.

– Vel, jeg har ikke sex hver dag, men når jeg gjør konserter får jeg alltid mange, mange, mange små orgasmer hver gang publikum roper.

Naturligvis fulgt av et overdøvende skrik fra salen som aldri stoppet, mens den ristende stjernen hamret løs på tangentene, også med sine høye hæler, for så å gli over i den akustiske versjonen av «Poker Face», som skled inn originalen.

Det føltes som om Lady Gagas 75 minutter på Sentrum Scene var over på noen sekunder.

Bilder fra Lady Gagas forrige norgesbesøk

Bonus: iPhone-rapport fra forrige måneds Metallica-konsert

Les mer