Hopp til hovedinnhold
HEISANN (KRISTINOGVIBEKE.COM)

– Ladies, ta frem sjampisen!

På fredag slipper Winta oppfølgeren til First, albumet hun debuterte med for syv år siden. Den London-baserte, 27 år gamle Oslo-jenta forteller 730 hva hun disker opp med på My Life, hovedsaklig produsert av Brightlights alias Thomas Kongshavn (Karpe Diem-bandet Something Sally) og Kjetil Røst Nilsen (Yellow Yay).

«Nails On a Chalkboard» var den første singelen jeg spilte inn og videon ble gjort på Manhattan. Det var en opplevelse for vi hadde ikke noen lisens til å filme så vi måtte skyte guerilla-style; hoppe ut av bilen, filme fort, hoppe inn i bilen igjen og kjøre avgårde! Haha. Se videoen her:


«Storm in Paradise» handler om en turbulent tid i et forhold og hvordan man takler det når noen ønsker å bare drømme seg bort fra problemer. Tittelen til låta kom til meg da vi diskuterte Steins (produsenten) neste ferie, og jeg var fast bestemt på at han burde dra til Barbados, mens han lurte på om Maldivene ikke var bedre, så vi hadde bilde-battle på nettet da «Storm In Paradise» dukket opp som en beskrivelse av et bilde med lyn på et av de mange strendene i Maldivene… Et aha-øyeblikk.

«My Life» er også om et forhold som ikke funker. Man tar endelig mot til seg selv og sier at det her vil jeg ikke ha lenger, jeg fortjener bedre.

Fortsetter nedenfor smakebitene:


«Merry Go Round» er en feel-good-låt. Ladies, ta frem sjampisen på vorspiel and get crazy!

«Just For Tonight» er min nye singel. (Last ned .) Jeg fikk endelig gjort en mer dancy club-låt som var kjempegøy. Det endelige resultatet ble «Just For Tonight»… again; frem med sjampisen, ladies!

«No Last Regrets» er skrevet og produsert av Tommy Berre. Jeg hørte den, ble forelsket i teksten og var så heldig å få låta. Siden jeg bor i London så ble innspillingen veldig hektisk. Jeg hadde en halv dag å naile den på!

«Amazes Me» ble skrevet etter at fetteren min døde i en tragisk bilulykke ifjor, og handler om hvor sterke vi er som mennesker vi kommer oss videre og de vi har mistet holder oss sterke. Jeg tror at de som har vært gjennom noe av det samme vil forstå teksten i låta.

«Iris» er en cover av Goo Goo Dolls. Jeg fikk utrolig bra tilbakemelding etter at jeg gjorde en cover av Kings of Leons «Use Sombody», så vi ble enige om å gjøre en cover av en rockelåt og strippe den ned med bare gitarer. Det er faktisk ett-take du hører på albumet.

«Top of the World» er faktisk fra 2007, og er en skikkelig blid låt produsert av Winta med California-gangsta

Les mer