Hopp til hovedinnhold
TALE ALIAS ELLI HARBOE OG VEGARD ALIAS ØYVIND LARSEN RUNESTAD (NORSK FILMDISTRIBUSJON/MOTLYS)

– Kyss meg for faen i helvete

TALE ALIAS ELLI HARBOE OG VEGARD ALIAS ØYVIND LARSEN RUNESTAD (NORSK FILMDISTRIBUSJON/MOTLYS)

Har du noen gang blitt forelsket i helt feil dame eller fyr?

Garantert.

Altså er filmen Kyss meg for faen i helvete i utgangspunktet for alle.


Via regissør Stian Kristiansen (Mannen som elsket Yngve, Jeg reiser alene) møter vi Tale (Eili Harboe), som leder en amatørteatergruppe som setter opp trause revyer med kassegitar og ku-kostymer. Etter å ha overbevis gruppen om å sette opp et berømt stykke, takker en av Norges mest kjente skuespillere (Kristoffer Joner) motvillig ja til å instruere dem. Midt i en livskrise, og med én betingelse…

Han vil caste stedets lokale helt Vegard (Øyvind Larsen Runestad), kaptein på fotballaget og angivelig verdens største idiot, i hovedrollen som Tales motspiller i det poetiske, romantisk-tragiske teaterstykket. Instruktørens ambisjoner lager et helvete for dem alle, og bedre blir det ikke når Tale merker at hun begynner å få følelser for fotballfyren uten skuespillertalent. Han er jo hennes rake motsetning, og helt feil for henne. Og hva da med den dyktige, kjekke fotografen (Rolf Kristian Larsen) hun passer mye bedre sammen med?

Håhå.
Hvis filmen er nesten like fin som denne traileren, så blir dette stas:

Premiere 9. august.

Vi har fått en raus bunke med kinobilletter, som vi sender i posten til mange av dem som sender oss svar på dette spørsmålet: Hvis du kan velge, hvilken norsk kjendis bør kysse deg? Send svaret til [email protected] med «SMASK!» som tittel. Husk navn og adresse. For faen i helvete.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer