Hopp til hovedinnhold
Kylie Jenner Kylie Cosmetics Kevin James Bennett Italy
Kylie Jenner svarer på anklagene (Instagram/kyliejenner)

Kylie Jenner slår ned på kosmetikk-kritikk: – Skam deg, Kevin!

Kylie Jenner setter skapet på plass.

Torsdag deler influenceren en serie innlegg fra Kylie Cosmetics-kjøkkenet i Italia.

«I laboratoriet [og] skaper ny magi for dere folkens 💕 bedre enn noensinne. @kyliecosmetics» skriver hun på Instagram.

Via 8 slides kommer Kylie Jenner (født i 97) svært tett på produktene – uten noen form for beskyttelse.

Dét reagerer mange på, både i og utenfor stjernens eget kommentarfelt.

Kylie Jenner koker opp noen nye Kylie Cosmetics-produkter (Instagram/KylieJenner)

«Inkluderer håret ditt også?» spør én i kommentarfeltet, og nærmer seg 10 000 likerklikk.

«Er det ikke meningen at du skal ha hansker, maske og hårnett-greie?», spør en annen.

Kylie Jenner analyserer 🙂 (Instagram/KylieJenner)

Beauty-eksperten Kevin James Bennett stiller mange av de samme spørsmålene på sin Instagram, hvor han nærmer seg 60k følgere.

I et lengre innhold spør han Kylie om hva faen det er hun driver med.

«Jeg vet at Kardashian/Jenner-fansen kommer til å komme etter halsen min fordi jeg kjefter på kosmetikk-dronningen deres…men WTF @kyliejenner 🤬🤨🤬», starter det sinte innlegget.

«Jeg er en kosmetikk-utvikler og jobber med kosmetikkprodusenter (og deres laboratorier) som en del av jobben min.

Kevin fortsetter: «Jeg har veldig kort hår, og jeg har ALDRI fått adgang til laboratoriet eller på produksjonsgulvet uten hårnett, skotrekk, maske…og engangsHANSKER», fortsetter Kevin James Bennett.

«Kylie gaslighter følgerne sine til å tro at hun lager kosmetikk. Og jeg vil gjerne vite hvilken uvitende produsent (i Italia) som lot henne iscenesette denne fotoshooten i laboratoriet deres og på produksjonsgulvet – uten å følge riktige sanitærprotokoller. Jeg trenger navnet fordi jeg vil sørge for at kundene mine ALDRI jobber med dem».

«Folkens, dette er ikke måten vi lager kosmetikk på og gir en feilaktig fremstilling av hvordan industrien vår fungerer. Troverdige produsenter følger STRENGE sanitærprotokoller for å beskytte deg», avslutter han, og legger ved emneknaggen #SkamDeg.

Nå får Kevin James Bennett svar fra Kylie Jenner selv.

24-åringen skriver at til tross for at hun kaller stedet et laboratorium, så er ikke bildene og videoene hennes tatt i et produksjonsanlegg. Altså skal ikke sminken hun leker med ut til noen kunder.

Videre forteller Kylie at rommet er et privat område hvor hun lager morsomme testprodukter og tar bilder til Instagram 🙂

Avslutningsvis kjefter hun tilbake til Kevin fordi han (ifølge henne) sprer feilinformasjon til sine følgere.

Du kan lese hele motsvaret til Kylie nedenfor.

«Dette bildet er ikke tatt i et produksjonsanlegg. Jeg ville aldri omgå sanitære protokoller, og det ville heller ikke noen annen kjendis eller skjønnhetsmerke-eier gjort. Det er helt uakseptabelt, jeg er enig. Dette er et lite personlig rom hvor jeg lager mine egne morsomme prøver og tar bilder for innhold som ikke er i nærheten av masseproduksjon. Ingen setter kundene i fare! Skam deg Kevin for å spre falsk informasjon !!!!», skriver Kylie Cosmetics-sjefen.

Kevin synes ikke unnskyldningen hennes er god nok.

I et nytt innlegg beklager han – men bare fordi han ikke fikk med seg at Selena Gomez gjorde det samme for en måneds tid siden.

Selena Gomez er like ille, mener beauty-eksperten Kevin James Bennett (TikTok/selenagomez)

«WTF? Fotoshoots som setter kunder i fare i vår nye hverdag med økt bevissthet om luftbårne bakterier og virus som kommer fra COVID? IKKE OK! 🤮», skriver Kevin James Bennett, og understreker at kjendiser ikke bør få unntak fra de ellers strenge reglene.

«Kylie og Selena tar BEGGE FEIL og bør offentlig be om unnskyldning for å ha bedt laboratoriene om å bryte sanitære protokoller for dere selvpromo», avslutter han.

Se også: Kylie Jenner valgte Tønsberg-jente

Nyeste saker fra 730.no

Les mer