Hopp til hovedinnhold
(Getty/Instagram/KylieJenner/CBS)

Kylie Jenner anklages for å vise støtte til Tory Lanez

Hevder at Kylie Jenner velger side i feiden mellom Megan Thee Stallion og Tory Lanez. 

Sminke-mogulen deler video av seg selv som synger til en sang av Tory Lanez, og det faller ikke i god jord blant Megan The Stallion-fans.

Flere tolker det nemlig som at Kylie velger side i saken.

Minstemann i KarJenner-klanen Kylie Jenner (født i 97) lastet opp en video av seg selv på TikTok. I videoen ser vi at Kylie viber til den ulanserte låten «Hurts Me» av den canadiske rapperen Tory Lanez.

Tory (født i 92) er funnet skyldig på tre tiltalepunkt etter at han i fjor skjøt Megan The Stallion i foten i forkant av en krangel. Megan (født i 95) måtte operere og fjerne kulefragmenter fra foten etter episoden.

Hendelsen skjedde for øvrig noen timer etter at Meg hadde vært på poolparty hos ingen ringere enn Kylie.

Megan sine fans synes derfor lite om thirst trap-videoen til Travis Scott sin baby mama, og mener det er tonedøvt av Kylie å dele en slik video under en pågående etterforskning.

Flere hevder også at Kylie & co nok en gang undergraver den svarte kvinnen i USA ved å ikke støtte Hot Girl Meg.

«Hun viser alle at hun står ved Tory og ikke bryr seg om Megan, en SVART kvinne, som Kylie Jenner og hele familien hennes imiterer hele livet rundt. Hvite kvinner som en helhet er ikke våre allierte. Når jeg sier våre, mener jeg (svarte) kvinner. Kanseller dem», skriver en Twitter-bruker.

Se flere reaksjoner nedenfor.

Kylie versus afro-amerikansk kultur later til å bli en evigvarende debatt, men Kyls tar sjeldent stilling til det.

Tory, hvis ekte navn er Daystar Peterson, avventer fremdeles dom for skyteepisoden i fjor. Rettsprosessen har blitt forsinket flere ganger etter at rapperen har fått nye advokater og begjært ny dato for rettssak. Daystar risikerer 22 år og 8 måneder i fengsel, i tillegg til utvisning ettersom «Luv»-sangeren ikke har amerikansk statsborgerskap og opprinnelig er fra Canada.

Se også: Har Megan Thee Stallion fått seg nye type? Ser slik ut 👀

Nyeste saker fra 730.no

Les mer