Hopp til hovedinnhold
Som Se og Hør ville sagt: Kylie bryter stillheten (Instagram)

Kylie Jenner snakker om Jordyn Woods-styret for første gang

Og hun ruller (litt) inn når det gjelder «self-made»-tittelen.

Vi vet at du vet, men kjapt oppsummert: Tristan Thompson er en snuskhummer av rang og ble i 2017 tatt på fersken – blant annet av nasjonalhelt fra Norge <3 – mens han var utro mot Khloé Kardashian.

Det kom ikke så altfor overraskende på da Hollywood Unlocked tidligere i år meldte at spilleren basketballspilleren nok en gang hadde vært utro. Sjokkfaktoren ble i stedet at det skal ha vært Kylie Jenners BFF, Jordyn Woods, som var «den andre kvinnen».

Den 21 år gamle influenceren har vært som en ekstra søster å regne i den berømte familien i en årrekke og har tidligere stilt som modell for Khloés jeansmerke True American.

I kjølvannet av skandalen (som vi via Red Table Talk fikk vite at var langt mer uskyldig enn først antatt – i alle fall ifølge Jordyn) manglet det selvfølgelig ikke på sleping.

Blant annet delte Kim Kardashian og Malika Haqq, Khloés bestevenninne, en snutt av seg selv som sang til en helt tilfeldig låt fra artisten Nivea:

Don’t mess with my man, I’ma be the one to break it to ya /
Here’s a little advice for you, find your own man

: – )

I tillegg ble det sertifisert lurveleven da det ble kjent at Kylie x Jordy, Kylies Kylie Cosmetics-samarbeidskolleksjon med Jordyn, hadde blitt satt ned til halv pris.

Ekte villmann, tenkte vi – men nå forteller Kylie selv til The New York Times at det ikke lå vond vilje bak salget.

Sminkemogulen visste nemlig ikke om det da overskriftene begynte å florere, og skal ha ringt en av sine ansatte umiddelbart. Forklaringen var at produktene hadde blitt satt ned i pris et par uker tidligere etter at bedriften byttet fra hvit til sort innpakning.

– Det ligger ikke i min natur å gjøre noe sånt. Det er ikke meg, sier hun.

– Jeg ble satt ut da jeg så det. Jordyn vet at jeg ikke sto bak det, forteller 21-åringen til The New York Times.

Vi spår at vi får de første bildene av stjernene sammen igjen innen en måneds tid.

Kylie snakker også om den kontroversielle «self-made»-merkelappen hun ble tildelt av Forbes og sier seg enig i at tittelen kanskje ikke var helt innertier, men teknisk sett riktig lell:

– Jeg kan ikke si at jeg har gjort det alene. Snakker man bare økonomisk, så teknisk sett ja, for jeg har ikke arvet penger – men jeg har fått mye hjelp og har en enorm plattform, innrømmer hun.

View this post on Instagram

skin ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Se også: Justin Bieber om Hailey Bieber og Selena Gomez

Nyeste saker fra 730.no

Les mer