Hopp til hovedinnhold

Kylie Jenner kommer til å spille den nye singelen til CLMD

I dag slapp CLMD sin nye singel «Never Wanna Lose You» med to råflotte gjester: 
 
Snart hele Norges Jesper Jenset og det internasjonale stjerneskuddet Justine Skye.  


Hvem er hun?21-åringen fra Brooklyn er signert til Roc Nation og Republic (hei Dagny) og har sluppet singler med blant andre WizKid, Wale, Vic Mensa, ScHoolboy Q og norgesaktuelle Tyga.


Sistnevnte er ikke helt tilfeldig.


Da den tidligere Tumblr-stjernen og nåværende Forever 21-modellen (hun har 1 millioner Insta-følgere) i likhet med ca. alle New York-artister, flyttet til Los Angeles, så ble hun kjapt bestis med Kylie og Kendall Jenner.


Begge søstrene gjester snutten for «I’m Yours». 

Men nå er Justine altså klar med CLMD alias Martin Danielle.


Sjekk ut singelen nedenfor vår prat med Snarøya-hunken.

Justine Skye er jo litt av en it-jente. Hvordan er hun IRL?– Ja, Justine har jo til og med sin egen Purple Unicorn Army, og du er ikke it-jente før du har army. Men jeg har faktisk ennå ikke møtt henne. Vi har facetimet, og hun virker som en utrolig herlig jente. Hun er alltid så postiv og gira! En sånn type person du alltid vil ha rundt deg.

Hva er det du liker med Jesper?

– Hva er det å ikke like med Jesper? JJ er en helt rå kar! I tillegg er han utrolig talentfull, både som artist og låtskriver. Jesper kommer til å nå så langt han bare ønsker. Den gutten har et megatalent! Det skader heller ikke å bli kalt en ung Brad Pitt av hele Norges Tone D. Det lukter stjernemateriale i lang vei.
Jaggu. Kanskje litt selvforklarende, men vi må jo spørre likevel. Hva handler «Never Wanna Lose You» om?

– Om et par som bare ikke fungerer sammen, men som heller ikke takler å være fra hverandre. De vil ikke miste hverandre, på tross av at de vet at det ikke kommer til å vare. Litt trist, litt romantisk, akkurat sånn jeg liker det.

Hvilke norske artister hører du mest på om dagen?

– Sigrid!!!! Hun er heeeeeelt fantastisk! Jeg har fulgt med på henne siden 2014 og unner henne virkelig braksuksessen. Bra dame og bra musikk!
Det går heller ikke en dag uten at jeg hører på Röyksopp; de er udødlige for meg. Ellers hører jeg mye på Ary, Emilie Nicolas, Amanda Delara og Astrid S. Norge har et stjernegalleri uten sidestykke av kvinnelig artister i vinden nå, og det er virkelig inspirerende.
Nevner også gjerne Skinny Days, JCY og min gamle partner Carl! Det nye prosjektet hans, Memory Lane, er så velprodusert og nesten spirituelt.

Hvordan blir 17. mai-feiringen?

– Den blir faktisk ganske spontan! Starter med en tradisjonell frokost med gode venner. Resten går på autopilot.

Singelen, som CLMD har co-produsert med norske G-Senz og Beyond51, får straks fancy musikkvideo via den norske regissøren Frederic Esnault:Snutten ble nylig spilt inn i Los Angeles med Justine, Jesper og CLMD. (Men på to forskjellige dager da Norske talenter-dommeren Martin måtte rekke TV-showet i Norge.)Justine er mest vant til R&B, men via Sony forteller sangeren til 730 at hun synes det er stas å teste elektronisk popmusikk.

– Det er kult å forsøke forskjellige sounds som ikke er mine egne, så jeg er glad for å kunne ta del i dette og vise mangfold, sier Justine.

– Dessuten er låten dope!

I helgen kommer «Never Wanna Lose You» til å bli spilt mye i Calabasas. (Dukker den opp på Kylies Snap eller Insta-story?)

Hør CLMD med Justine Skye og Jesper Jenset her:


  

Nyeste saker fra 730.no

Les mer