Kylie Jenner er lekker i latex – se 15 sitater fra intervjuet

8. nov 2016 kl. 00:00
(COMPLEX)

Kylie Jenner pryder forsiden til neste utgave av Complex, og får raus dekning i bladet.

I en fargerik, latexkledd fotoserie viser 19-åringen at også hun kan posere (som storesøstrene Kendall og Kim), mens hun snakker om livet, kjærligheten og familien. Om å være berømt, og hvilket forhold hun egentlig hadde til PARTYNEXTDOOR. Og om Tyga, selvsagt. 

Vi har plukket ut 15 flotte sitater fra intervjuet, les dem sammen med bildene nedenfor. 

(COMPLEX)

Om hvorfor hun stiller toppløs åtte timer ut i photoshooten.

– Jeg vil prøve noe nytt.

Om hvorfor alle menn, bortsett fra Tyga, må forlate rommet når hun er toppløs.

– Jeg er komfortabel med min egen kropp, men jeg er ikke SÅ komfortabel. (…) Jeg kommer ikke til å gå rundt som det der med en haug med gutter her.
 

Kylie vet at hun er privilegert, og har fordeler i livet andre tenåringer bare kan drømme om. 

– Det er definitivt lettere for meg enn for folk flest. Det er så mange dører jeg har gått rett gjennom.

Om angst.

– Jeg pleide å ha mye angst. Jeg gikk aldri ut. Hvis jeg prøvde å gå på kino eller noe kunne jeg stoppe å puste og bare gråte midt i filmen. Jeg er overrasket over at det ikke finner videoer av meg der ute. Jeg følte meg superfanget, som at alle så på meg. Jeg følte at alle hatet meg.
(COMPLEX)

(COMPLEX)

Av og til skulle Kylie ønske hun ikke var berømt. 

– Jeg hater ikke livet mitt, jeg har det bra. Men alt som kommer med det – paparazzi og å ikke kunne gjøre normale ting? Jeg vært berømt hele livet. Jeg vil bare vite hvordan det føles å ikke være det. 

For noen år siden var Kylie aktiv via appen Keek, hvor hun delte korte videosnutter. (Litt som Vine.) Dessverre fikk hun mye hat der. 
– Når folk mobber deg for det du vil gjøre, eller for å være tullete og morsom, så gjør det at du ikke vil være tullete og morsom lenger. Jeg begynte å miste mye av meg selv, delene av meg selv jeg likte aller best. 

Hvorfor hun fylte på leppene som 16-åring. 
– Det var en usikkerhet for meg hele livet. (…) Jeg kysset en gutt som sa at jeg hadde små lepper, men at jeg var god til å kysse. At han ikke trodde jeg skulle være god til å kysse. Det var så frekt. Etter det følte jeg at gutter stirret på leppene mine. Jeg følte at ingen ville kysse meg. 

Hvorfor hun løy om det. 

– Jeg hadde ikke engang fylt 17 år.  (…) Hva kom mødre til å tenke om meg? Jeg ville ikke være dårlig innflytelse. Jeg ville ikke at folk skulle tro at du måtte fylle i leppene for å føle seg bra. Men folk skjønte jo at jeg løy, og det var bare verre. Jeg skulle ønske jeg bare hadde vært ærlig om det. 

(COMPLEX)

(COMPLEX)

Om forholdet til Tyga som startet da Kylie var 17, og han var 25. 

– Det første året da vi begynte å treffe hverandre sa alle rundt ham at han ikke burde være sammen med meg. Jeg får fortsatt kommentarer om det. Men vi er ikke sammen for offentlighetens skyld, vi elsker hverandre. Vi trenger å være sammen hele tiden. Vi blir aldri sint på hverandre, vi bare finner ut av ting. 

Kylie Jenner innrømmer at ryktene om et brudd i mai var sanne, men at de bare tok en pause fra hverandre en måneds tid. 
– Jeg trengte bare å se hvordan det var å ikke være med ham. Vi innså at det ikke var det vi ville. 
Om ryktene om at hun datet PARTYNEXTDOOR i mellomtiden. 
–  Han spurte om jeg ville være med i musikkvideoen hans, og det var etter Tyga. Jeg og Party har et bra forhold. Han er så talentfull og jeg elsker musikken hans, men jeg vil ikke si at vi datet. Det kom aldri til kjærestestadiet, det var bare gøy. Jeg gjorde det jeg ville gjøre. 


Akkurat nå hun mest fokusert på Kylie Cosmetics. 

– Jeg vil være like stor som de andre merkene. Drømmen min er å være i Forbes.

Om å ville drive med business som søstrene og mamma Kris.

– Det var ingen barn som sa at de ville bli en forretningskvinne, alle ville bli sykepleiere eller noe annet. Mamma har vært en stor innflytelse for meg, Kim har gjort fantastiske ting. Jeg ser opp til dem alle.  

(COMPLEX)

(COMPLEX)

Kylie sa ja til å være med på Keeping Up With the Kardashians som niåring, men sier familien ikke skjønte hvor massivt det kom til å bli. 
– Jeg vet ikke om jeg ville gjort det om jeg visste hvor stort det skulle bli. Jeg vil ikke være «Kylie Jenner». Det er mer enn jobb enn hvem jeg er. Jeg vil ikke engang være den personen lenger.

I motsetning til de eldre søstrene Kim, Khloé og Kourtney vil hun ikke være like lenge i rampelyset. 

– De startet senere enn meg, men jeg bare vet at dette ikke er livet jeg vil leve for alltid. 

Se også: Stjal Kylie Jenner Coachella-looken?