Hopp til hovedinnhold
Never forget (Instagram)

Kylie Jenner er helt ferdig med Jordyn Woods? :(

Ganske trist?

I februar begynte ryktene om at Khloé Kardashians babyfar hadde vært utro (igjen) å florere. Det ble ytterligere spetakkel da Hollywood Unlocked kunne avsløre at det var Jordyn Woods – sertifisert Kylie Jenner-bestis – som var «den andre kvinnen».

I dagene som fulgte var det mye dissing, sinne og snedige memes på sosiale medier før det hele kulminerte i at Jordyn stilte opp på Jada Pinkett Smiths Red Table Talk. Der fikk vi servert en langt mer uskyldig historie enn de brunstige teoriene fansen hadde spekulert i i forkant, og mange følte nok med den 21 år gamle influenceren da hun tok til tårene i det Facebook-eksklusive programmet.

I kjølvannet av dét, tok store deler av internettet helomvendig og ønsket Jordyn velkommen tilbake i varmen.

Siden har nok de fleste trodd at konflikten kom til å løses med tiden – i alle fall på Kylies front ettersom duoen har vært som søstre i årevis – men den gang ei. (Kanskje.)

Nå melder TMZ at vennskapet skal være helt over.

Ifølge nettstedet har de tidligere bestevenninnene omtrent ikke snakket sammen siden Red Table Talk-besøket.

Saken fortsetter under bildet.

Ganske nitrist hvis det ikke vanker mer tante-duty for Jordyn? (Instagram)

Det skrives også at Jordyn fortsatt har en del av tingene sine i Kylies gjestehus, hvor hun bodde før oppstyret, men at sistnevnte sørger for at ingenting står i veien for at eiendelene kan hentes slik at de kan gå hver sin vei for godt.

Videre er verdens yngste self-made (vel…) kvinnelige dollarmilliardær åpen for å ha et sivilisert forhold til Jordyn, men dagene som BFFs hører visstnok fortiden til.

Verdt å understreke: TMZ har som oftest rett, men bommer selvsagt fra tid til annen. (Blant annet med fake news om Paris Jacksons «selvmordforsøk» nylig.) Vi krysser fingrene for at det fortsatt er håp <3

Se også: Sertifisert stjerneteam joiner Jennifer Lopez’ stripperfilm

Nyeste saker fra 730.no

Les mer