Hopp til hovedinnhold
Kylie Jenner donerer millioner til kreftsenter for ungdommer etter massiv kritikk
Prøver Kylie Jenner å redde omdømmet sitt? (Instagram/Kylie Jenner)

Kylie Jenner donerer millioner til kreftsenter for ungdommer i kjølvannet av kritikk

Kylie Jenner med generøs donasjon etter gjerrigknark-anklagene.

Da hennes tidligere makeup-artist og venn Samuel Rauda forrige måned var innblandet i en bilulykke reagerte mange på milliardærens bidrag.

Makeup-artistens familie startet nemlig en kronerulling via GoFundMe for å dekke kostnadene til operasjon og rehabilitering.

Av et mål på til sammen 60 000 dollar (500 000 NOK) bidro Kylie med 5000 dollar (42 300 kroner). Hun delte også innsamlingen på Instagram med en oppfordring til følgerne sine om å donere penger.

Det fikk kritikken til å hagle mot milliardæren. Mange mente hun var gjerrig som ikke donerte mer, til tross for sin elleville formue.

Kylie tok senere til Instagram for å forsvare seg.

Kylie Jenner er i hardt vær om dagen. (Instagram/Kyliejenner)

Nå donerer Kylie 500 000 dollar (omtrent 4,2 millioner NOK) til et kreftsenter for ungdommer til ære for vennen Harry Hudson.

Det får flere Twitter-brukere til å reagere på at det kan virke som at Kylie nå forsøker å redde omdømmet sitt.

«Fordi hun får kritikk» skriver en.

«Det kommer ikke til å hjelpe imaget hennes …» skriver en annen.

Den generøse donasjonen går til en egen lounge for ungdommer med kreft på Monroe Carell Jr. Children’s Hospital i Nashville, skriver Page Six.

Avdelingen skal være oppkalt etter veldedighetsorganisasjonen og albumet til Kylies artist-venn Harry Hudson, som ble diagnostisert med krefttypen Hodgkins lymfom (en form for lymfekreft) i 2017.

Det kommer riktignok ikke ut av det blå at 23-åringen viser sin støtte til Harry og andre kreftsyke.

– Da Harry ble diagnostisert med Hodgkins lymfom i 2017 var en av tingene som virkelig slo ham og hans beste venn Kylie, som satt sammen med Harry gjennom cellegiften, at det var et stort behov for å gi mer følelsesmessig støtte til tenåringer og holde dem håpefulle og inspirerte under prosessen, sier en kilde til Page Six.

I 2017 valgte Kylie å feire bursdagen sin ved å samle inn penger til kreftforeningen Teen Cancer America sammen med Harry via salg fra sminke-imperiet Kylie Cosmetics.

Se duoen fortelle om det nye kreftsenteret her:

I fjor teamet Harry Hudson opp med en norsk stjerne.

Flere av Kardashian/Jenner-jentene stilte opp med promohjelp – se innleggene de delte til flere hudnre millioner følgere her.

Se også: Kylie Jenner slår et (lite) slag for no filter

Les mer