Kygo til Stavernfestivalen ♥

9. feb 2017 kl. 00:00
$$$ (SONY/STAVERNFESTIVALEN)

$$$ (SONY/STAVERNFESTIVALEN)

Ekte, ikke-sponset prat: 730 drar på mange norske festivaler hver sommer, og gang etter gang ender Stavernfestivalen opp som årets høydepunkt.


Vestfold-festen er ikke landets største, men klarer likevel å dra store og små gullkort opp av hatten. Det er alltid noen trygge og solide headliner-navn der, blandet med morgendagens internasjonale stjerner.


De siste tre årene har vi for eksempel sett navn som Zara Larsson, Tinashe, Alan Walker, Kehlani, A$AP Rocky, MØ, Pharrell Williams og Travis Scott på plakaten. (Sistnevne ble booket året før Øya, men avlyste som kjent begge.) I dag kan Stavernfestivalen avsløre til 730 at de har booket Hele Norges verdensstjernen Kygo!


Selena Gomez-aktuelle Kyrre trenger ingen introduksjon, og kommer garra til å trekke en gooood bråte med folk 6.-8 juli. Han selger tross alt ut arenaer verden over, og har flere milliarder Spotify-streams å vise til. I juli opptrådte han på avslutningsseremonien til OL i Rio, som ble sett av mange hundre millioner mennesker. 

–Vi regner med fullt hus og stormende jubel på Stavernfestivalen når Kygo spiller. Jeg ser ikke bort ifra at vi kan komme til å se mer enn 10.000 gjester innenfor portene våre denne dagen, spår festivalsjef Roger Albin til 730. 
Flere navn kommer fortløpende, men foruten Kygo er også norske stoltheter som Sondre Justad, Karpe Diem, Highasakite, Cezinando, Unge Ferrari & Tomine Harket klar for årets festival. 
 

Festivalpass får du her.


Se også: Hva skjer med Kygos Instagram?