Hopp til hovedinnhold
<3 (SONY)

Kygo og Stargate står bak flere låter på Fifth Harmonys nye album

<3 (SONY)

I dag er det nye albumet til Fifth Harmony ute, og i kveld skal 730 være med på den eksklusive lanseringsfesten på hemmelig sted i London. Følg med via vår Snapchat (navn: www730no) og Instagram

To av sporene på dagsferske 7/27
har tropisk preg, og det er ikke rart – Kygo har nemlig vært med å skrive og produsere dem.

Som kjent er den nye singelen «Write on Me» signert Kygolini og Stargate, men også «Squeeze» er laget i samarbeid med de tre nordmennene. Den glade kjærlighetslåten er skrevet av Kyrre Gørvell-Dahll, Mikkel Eriksen og Tor Hermansen (Stargate) med tre andre, og produsert av Kygo og Stargate. 

Fortsetter underStargate har også bidratt på bak låtene «All In My Head (Flex)» med Fetty Wap, «Gonna Get Better» og «Scared of Better». 

De fem jentene i Fifth Harmony har selv vært med å skrive en låt, men de er langt fra alene på den. Fetty Wap-samarbeidet «All In My Head (Flex)» er skrevet av hele 22 mennesker, men noen av ressursene har sikkert gått til «Trap Queen»-stjernens vers. (La oss også håpe de har samplet en låt eller tre.) 

Her er alle som skrev «All In My Head (Flex)» feat. Fetty Wap (Willie Maxwell II): 

Fortsetter under«That’s My Girl» «The Life», og «Scared of Better» er co-skrevet av R&B-gudinnen Tinashe

«Dope» er skrevet av powerduoen Justin Tranter («Sorry», «Cake by the Ocean» + bandet Semi Precious Weapons) og 22 år gamle Julia Michaels («Sorry», «Good for You», «Close») med Jack Antonoff (fra bandene Fun og Bleachers, kjæresten til Lena Dunham). 

Hør hele platen her: 

Se også: Norske Madden debuterer på Billboard

Nyeste saker fra 730.no

Les mer