Hopp til hovedinnhold
ABOUT THAT KYGO LIFE (JOHANNES LOVUND)

Kygo med eget klesmerke

ABOUT THAT KYGO LIFE (JOHANNES LOVUND)
 

At artister kommer med kleskolleksjoner er ikke nytt. Se på for eksempel Kanye West og suksessen med hans Yeezy. Men det er ikke så mange norske acts som holder på med lignende – noe Kygo alias Kyrre Gørrvell-Dahll skal forandre: 17. august slipper bergenseren sin første
kolleksjon.

 

24-åringen fikk – som seg hør og bør – Eksportprisen fra Spellemann og Music Norway, og han ønsker å videreføre prinsippene fra musikken til sin første kolleksjon, står det i pressemeldingen.

Fortsetter nedenfor.

BEHIND THE SCENES  (JOHANNES LOVUND)
 


Kygo Life skal først fokuksere på klær og lydprodukter til dame og herre. Den ene delen av kleskolleksjonen er high-end som kun skal selges i noen utvalgte butikker, mens den andre delen, Kygo Vibe, blir mer streetwear-orientert.


– Bak musikken er det et håndverk og en driv til å hele tiden forbedre og perfeksjonere hvert eneste steg i prosessen, sier Kygo.


– Denne filosofien har jeg nå tatt med meg videre inn i Kygo Life. Målet er å lage ting som får folk til å føle seg bra, på samme måte som jeg ønsker at man skal bli glad når man hører på musikken jeg lager. Jeg har lenge hatt lyst å lage klær med fokus på god kvalitet, så jeg gleder meg til å vise frem kolleksjonen i august.


Kolleksjonen slippes 17. august via Kygolife.com.

Snart kan du se Kygo på Findings i Oslo! #WIN pass her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer