Kygo: – Jeg vet ikke om musikken min er populær om tre år

20. feb 2016 kl. 00:00
(FAKSIMILE BILLBOARD/RUVEN AFANADOR)
(FAKSIMILE BILLBOARD/RUVEN AFANADOR)
 

Når var en nordmann på forsiden av Billboard sist?


Vi kan ikke huske at den amerikanske og globale bransjebibelen har ryddet plass til norsk musikk, men nå pryder Kygo coveret.
 
Bildet er veldig tropisk, akkompagnert av tittelen «Denne DJ-en nådde 1 milliard streams». 


Utenom
å oppsummere karrieren til Kyrre Gørvell-Dahll på en stilig måte, så intervjuer de bergenseren, blant annet backstage på Barclays Center i Brooklyn (hvor han solgte ut alle 18.000 billettene).Kygolini sier at han ser seg selv mer som pianist enn DJ, og som ventet er han ikke gedigen fan av konstant rampelys.
 
Fortsetter nedenfor videoen.


– Hvis jeg aldri viste ansiktet mitt så ville det vært lettere… Noen ganger så ville det vært fint å være der ingen kan se deg.


Suksessen tar han ikke for gitt.


– Å lage musikk hele tiden var drømmen min… Og jeg følte at det var umulig. «Så mange folk gjør akkurat det jeg gjør og gjør det bedre enn meg». Nå sier de at jeg har en milliard streams hos Spotify. Asså… Det er galskap.


Når det kommer til fremtiden, så er Kygo edruelig, med sunn norsk fornuft.


– I bakhodet tenker jeg på at man aldri vet hvor lenge det varer. Jeg vet ikke om musikken min er populær om tre år. Jeg må sette pris på det mens det varer.


Se saken her.
 
Se Kygo stjele showet hos Ellen DeGeneres (VIDEO)