Hopp til hovedinnhold

Kristen eks-Metallica-medlem truet norsk kvinne

Onsdag kveld fikk Megadeths frontfigur David Mustaine goodwill hos de som så Lydverkets intervju med ham på NRK (og NRK.no).

48-åringen fortalte at han sannsynligvis fikk sparken fra Metallica etter at James Hetfield sparket hunden hans, en episode som endte med slåsskamp. Kjipe Metallica, snille Dave. Dessuten snakket rødtoppen om sitt liv som nykristen.

Men den positive heavypipa fikk brått en annen lyd etter at Lydverket-intervjuet ble lagt opp på metalsiden Blabbermouth, som angivelig har 80 000 daglige lesere.

Megadeth.com skrev Dave at han egentlig ikke ville snakke om Metallica, og at han nå ønsker å skade Kristin. Som han kaller for en mann.

– Disse folka er avskum. Ikke hør på intervjuene deres, ikke kjøp drittbladene deres, ikke besøk de patetiske internettsidene. Og følg med, for så snart jeg ser journalisten igjen skal jeg få ham innlagt på sykehuset, skriver Dave.

Kristin ler av det hele.

– At han ikke engang husker at intervjuet ble gjort av en kvinne forteller at han ikke husker intervjuet helt klart, sier hun til Lydverket.

– Jeg prøvde faktisk å følge retningslinjene som ble satt for intervjuet, som blant annet var å unngå å prate om Metallica, men det var han som dro opp tematikken.

Fortsetter nedenfor.


(Lydverkets NRK-nettsted kræsjet etter den gedigne, internasjonale boosten.)

I etterkant sa Megadeth-vokalisten at han kalte henne for en mann med vilje, og at han er glad for at Kristin ler av ham, fordi det hele var – liksom – ment som en spøk.

– In closing, I am not going to put you in the hospital, since you clearly don’t know that it was a JOKE (and I do know you were/are a female). Frankly, I wouldn’t even slap you, because shit splatters.

Han sier også at hun som journalist ikke kommer til å gjelde for ham før hun får cred i USA. I sin seneste oppdatering, skriver veteranen at han angrer på det han skrev, og at han er glad for at Kristin ikke tok det seriøst, samtidig som han minner om at de aldri kommer til å bli venner. (Synd for Kristin.)

Metallica har sikkert fått med seg bråket, og angrer neppe på at Dave fikk fyken.

Fun fact: I sommer sa Dave til Metal Hammer at han liker AC/DC, men at «de har laget den samme låten i 20 år». Etterpå skrev den skrullete ringreven at han han var «så skuffet» over seg selv for å ha sagt noe slik, og at han gjorde seg selv støtt.

Megadeths nye skive er likvel tøff

Nyeste saker fra 730.no

Les mer