Krangler om Paradise Hotel-samleie

4. mai 2018 kl. 00:00

TRØBBEL I PARADIS (INSTAGRAM)Tiende utgave av Paradise Hotel er et fyrverkeri av en sesong. Hvis du kun skal se én sesong så anbefaler vi denne på det varmeste. Nesten like varmt som det er i Mexico.

Det har vært mer backstabbing i ryggen under Game of Thrones-uken enn det var i hele fjor. 2017 minnet mer om Charterfeber enn noe annet, men nok om det.

La oss oppsummere litt.

Angivelig skal sexscener ha blitt fjernet av produksjonen på forespørsel fra en av deltagerne, og nå er det litt ord mot ord-krig. 

Greien er at Erlend Elias-bror Erik var partner med Newa, Newa ble betatt av Erik, men så kom Ingrid inn og da ville han heller stå med henne. Newa ble veldig sjalu da Erik gav andre jenter oppmerksomhet.

Samtidig som alt dette gikk ned prøvde Isabel Raad å spille ut Erik og å snu Newa mot ham. Blant annet ved å si at Erik bare utnyttet henne.


Men det var først da Ingrid og Erik tok seg en seiers-smash (de lå sammen) etter å ha spilt ut Isabel at begeret rant over for Newa.

Fritt fra hukommelsen sa hun noe ala «jeg har lyst å spy på ham». Eller noe sånt. Fordi Erik var hennes partner og hun ville stå med Disney-prinsen fra nord, som er forståelig nok.

Nå i ettertid har det kommet frem, fra begge parter, at Erik og Newa hadde sex inne på hotellet, men at det aldri ble vist på TV. Og det er her disputen starter.

Fordi… Newa føler seg urettferdig behandlet og mener at Erik er en kjip dust.

Erik har hatt flere livestreams via Instagram der han har pratet om oppstyret. Og fredag postet han et skjermbilde av en samtale mellom Newa og ham. I en SMS skriver hun at hun ba produksjonen om å klippe ut sexscenene på grunn av familierelaterte årsaker.

– Spurte produksjonen om de plis kunne fjerne bj og dette gjorde de ettersom familien min ikke hadde klart det. Er sykt takknemlig for å ha fått det fjernet, men samtidig burde jeg egentlig latt det være ettersom folk da skjønner hvorfor jeg er så kjip når du pulte meg osv!

Erik har nå sagt at han vil legge ballen død + at han er litt for impulsiv og har for stort temperament. Bodøværingen sier også at han selv vet sannheten og at han ikke har noe å bevise for noen.

Newa på sin side uttalte seg tidligere i dag, via gjesteinnlegg på bloggen til Pærra-venninnen Isabelle Eriksen.


Her er det viktigste å ta med seg fra blogginnlegget til Newa:

* Newa var åpen for kjærlighet da hun meldte seg på PH

* Newa visste at Erik ikke var forelsket i henne, men hun ble aldri avvist


* Meldingen som ble sendt (ref. bildet over) var visst uærlig, hun ville bare få Erik til å tro at hun fikk sexscenene fjernet
 


* Produksjonen skal visst nok ha bekreftet at Newa aldri ba om å få noe klippet ut

* Newa sier at Erik var kjip og nedlatende mot henne

Avslutningsvis forklarer Newa at hun aldri har bedt om offentlige støtteerklæringer. Både Isabel Raad og Sofie Nilsen har på sine respektive blogger ytret sine meninger om feiden.

Har ikke bedt mine «bloggvenninner» eller «blogghorer» som Erik så fint kalte dem om å forsvare meg eller noe. Eneste er at alle voksne mennesker kan skjønne at en person som har vært intim med en og forelsket, ikke gjør noe galt ved å reagere slik som jeg gjorde. Tv3 har klippet bort mye handling og dette har satt meg i dårlig lys.

Hvem lyver og hvem er 110 % seg selv? Aner ikke.


Se også: Her er den harde rap-debuten til Soph fra Paradise Hotel