Hopp til hovedinnhold
Kim og Kourtney Kardashian på Paris Fashion Week (Victor Boyko/Getty)
Kim og Kourtney Kardashian på Paris Fashion Week i 2016 (Victor Boyko/Getty)

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet.

Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene.

I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007.

Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter:

Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians.

Hun beskriver innspillingen av showet som giftig.

– Jeg filmet serien non-stop i 14 år. Jeg følte meg utilfreds og det ble et toksisk miljø for meg å måtte fortsette å la det ta så mye plass i livet mitt som det gjorde, sier Kourtney til Vogue Arabia.

– Privatlivet er noe jeg har lært å sette pris på, og det er vanskelig å finne den balansen mellom private øyeblikk når man er på et realityshow.

Kourtney praktiserer smittevern mot COVID-19 (Instagram/kourtneykardash)

Kourtney praktiserer smittevern mot COVID-19 (Instagram/kourtneykardash)

Sosiale medier bugner at folk som sier at Kourtney trakk seg fordi hun ikke har det samme drivet som sine søstre – og at hun er lat. Kourt sier det er feil.

– Folk har den misoppfatningen at jeg ikke har lyst til å jobbe. Noe som ikke er sant. Jeg følger min egen glede og legger min energi i det som gjør meg glad.

https://www.instagram.com/p/CCWmZDID2zx/

Hun ønsker også å kunne være så mye sammen med barna Mason Dash, Reign Aston og Penelope Scotland som mulig. På en ordentlig måte.

– Jeg forsøker alltid, så godt jeg kan, å ikke være på telefonen når jeg er med barna. Å være tilstede i det vi gjør og ha de øyeblikkene hvor hvor man ser inn i hverandres øyne og er tilknyttet hverandre… Det er så viktig, sier KUWTK-stjernen.

I april skrev Kourt at hun ikke kom til å bli med på å twitre under sendingen, slik hele gjengen pleier, fordi hun var med barna.

Kourtney legger til at hun og Khloé ikke er like besatt av telefonene som resten av KUWTK-gjengen. Kaster hun litt skygge?

– Når vi går til festene til være yngre søstre, er vi alltid de mest morsomme. Jeg tror det er sant fordi vi ikke er vant til å leve i telefonene våre.

Eks-mannen til Kourtney Kardashian har lenge hatt det vanskelig.

I mai sjekket Scott Disick ut av rehab for fjerde gang. Nå planlegger han søksmål

Les mer