Hopp til hovedinnhold
nvm.kenny alias Ken Winjar (NEVERMIND)
nvm.kenny alias Ken Winjar (NEVERMIND)

Rett ut av Akershus: nvm.kenny serverer kortfilmen NEVERMIND

nvm.kenny fra Vinterbro i Ås serverer kortfilm.

I løpet av 12 år på nettet har ikke 730.no hatt mange premiere på kortfilmer.

Kanskje det blir en ny tradisjon?

I dag byr nemlig Akershus-gutten Ken Winjar alias nvm.kenny på noe mer enn «bare» en ordinær musikkvideo.

nvm.kenny er aktuell med debutalbumet Stjerner og lilla lys, med singelen «Det går rundt», produsert av Levanto:

Prosjektet gjestes av (Yung) Smul, Wonder the Boy, DannyD FOG og Ha$9.

Se premieren på NEVERMIND etter en kjapp chat med Kenny.

Hvordan vil du beskrive musikken din?

– Som et voksent og engelsk sound. Bare på norsk.

Skjønner! Hvilke artister gjorde at du ville bli artist?

– Haha, A$AP Rocky, salute! Jeg har alltid elsket musikk, men så så jeg SVDDXNLY på YouTube 10 ganger, en sommer dag i 2015 og resten er historie.

Hvilke norske artister har motivert deg mest det siste året?

– Alle artistene i 301-kollektivet. Stor shoutout Wonder The Boy, AVGVSTVS, Sebastian Zalo, Smul, DannyD Fog, Choqwave, KingBankrupt, Skrt og Shakka. <301, vi jobber med masse spennende.

Du sier «Arif er Gud, men jeg er ateist». Hva legger du i det?

– Arif er Gud, punktum. Den første norske rapperen jeg engasjerte meg for. Men jeg må ha troa på meg selv for å komme dit jeg vil. Jeg føler det er for mange artister som blir putta på fordi de kjenner noen, ofte uten talent. Kan vi ikke begynne å gjøre det selv igjen?

Er du på jakt etter kontrakt med majorlabel?

– Jeg har vært i kontakt, men ikke så mye mer. Jeg er ikke fremmed for en major-avtale, men akkurat nå jobber jeg mot å hele tiden utvikle meg. Så jeg fokuserer på det fremfor å gå i møter å prøve å bli signert. Men hvis noen majors vil prate, holla @ me.

(NEVERMIND)

(NEVERMIND)

Hvordan har 2020 vært for deg?

– 2020 har vært alt annet enn det jeg så for meg. Jeg har knyttet fantastiske bånd til mennesker jeg aldri trodde jeg kom til å bli kjent med, og møtt enda flere. Derfor sluttet jeg i jobben og slapp ett debutalbum, noe som er helt surrealistisk, så det er ganske litty.

– COVID-19 er hella shitty, og gjør at ting er utfordrende for alle, men så lenge alle følger retningslinene, håper jeg det vil det bli litt mindre kjipt etterhvert.

Hva ønsker du å vise med kortfilmen?

– Jeg ønsker å invitere publikum inn i min verden, med mine venner <301. Den røde tråden er utviklingen, både visuelt og musikalsk. Starten av filmen og slutten er to helt vidt forskjellige verdener. For meg så er det en recap og reise gjennom året mitt… Og herregud for et år det har vært!

Hva legger du i navnet ditt og tittelen NEVERMIND?

– Navnet betyr at du ikke bør stresse med det du ikke får gjort noe med. Det du kan gjøre noe med, syntes jeg du burde jobbe med, men ikke stress med alt annet. Også har jo debutalbumet Stjerner & lilla lys en mer seriøs framtoning og skildrer følelsene mine. Med NEVERMIND ville jeg bryte det opp visuelt, og vise livet mitt, ha det gøy. STOR S/O TIL PRODIGY ENTERTAINMENT SOM HAR PRODUSERT DEN. Yung goats.

Hva er planen for 2021?

– Å jobbe mer, hardere og bedre. Forhåpentligvis spille en del live, der mulighetene byr seg, og kanskje vi blesser Norge med ett 3️⃣0️⃣1️⃣ prosjekt? Who knows! Jeg vet bare at det blir hella gassed!

Kortfilm-premiere! Her er NEVERMIND fra nvm.kenny:

https://youtu.be/JXxGGmVY4C8

Les også:

Norsk andreplass i Tyskland 💫

Les mer