Hopp til hovedinnhold
Brady Sluder er veldig lei seg (skjermbilde YouTube, CBS News)

Springbreakeren Brady Sluder beklager sine koronakommentarer

– Hvis jeg får korona, så får jeg korona. Jeg skal ikke la det stoppe meg.

Den berusede Ohio-studenten som koste seg foran fjernsynskameraet på springbreak i Florida i forrige uke legger seg paddeflat.

Snutten med Brady Sluder roterte tungt på TV og nettet over hele verdenen, og han ble i etterkant møtt med mye hat. Fra drapstrusler og til å bli kalt en terrorist.

Nå beklager gutten via Instagram i et langt åpent brev, hvor han sier at han angrer og at han har lært. Brady ber ikke om medlidenhet.

Les unnskyldningen til Brady Sluder nedenfor.

– Jeg vil be om en oppriktig unnskyldning for den ufølsomme kommentaren min om COVID-19 mens jeg var på springbreak. Jeg var ikke klar over hvor alvorlig mine handlinger og kommentarer var. Som mange andre har jeg eldre mennesker i livet mitt som jeg elsker mer enn noe annet i verden og andre familiemedlemmer i faresonen, og jeg forstår hvordan denne sykdommen angår oss alle.

– Vår generasjon føler seg kanskje uovervinnelig, slik jeg gjorde da jeg kom med den kommentaren, men vi har et ansvar for å lytte og følge anbefalingene for samfunnet. Jeg vil fortsette å reflektere og lære av dette og fortsette å be for vår velvære. Jeg beklager av hele mitt hjerte for mine ufølsomme og uvitende handlinger.

– Jeg har gjort mange ting i livet mitt som jeg ikke er stolt av. Jeg har mislyktes, jeg har sviktet, og jeg har gjort mange feil. Jeg kan ikke komme med nok unnskyldninger til menneskene og livene jeg har krenket. Jeg ber ikke om tilgivelse eller medlidenhet.

– Jeg vil bruke dette som motivasjon for å bli et bedre menneske, en bedre sønn, en bedre venn og en bedre samfunnsborger. Lytt til lokalsamfunnet ditt og gjør som helsepersonellet sier. Livet er dyrebart. Ikke vær arrogant og tro at du er uovervinnelig slik jeg gjorde.

– Jeg har lært av denne vanskelige tiden, og jeg har følt på konsekvensene til det fulle. Dessverre rettferdiggjør ikke en enkel unnskyldning min oppførsel. Jeg må ta fullt ansvar for feilene og handlingene mine. Takk for tiden din og hold dere trygge alle sammen ❤️Se også:

Vanessa Hudgens slepes for sin korona-kommentar

Nyeste saker fra 730.no

Les mer