Hopp til hovedinnhold

– Kopierer henne? Latterlig!

CICI ER EN DIVA (LAFACE/JIVE/SONY)

Hvis ordet på gatene om at Beyonce mener Ciara kopierer henne er sant, kan det være B alias Sasha Fierce også irriterer seg over CiCi alias Super Cs nye video.

Atlanta-pikens forrige, «Love Sex Magic», hvor hun åler seg rundt en tafsete Justin Timberlake, følges opp av «Work», produsert av henne selv sammen med Timbalands tidligere assistent Danja.

Gjesten Missy Elliott skal etter planen slippe Block Party, sin første plate på fire år, i september, etter tre lunkne singler og en rekke utgivelsesdatoer.

Se også: Ciara vil til Norge

I klippet er hun en sexy, veltrent tomboy på en byggeplass, med en rekke ekstra femi kostymeskift og flere dansere, i regi av Melina Matsoukas (med kun Melina som kunstnernavn).

Tidligere har hun gjort fem videoer for Beyonce, blant annet hennes ferske «Diva». Sistnevnte finner også sted på en slags arbeidsplass og i et varehus.

Ciara, som varmet opp for Britney Spears under USA-delen av hennes nyeste turné, pryder forsiden av Rap-Up, og forteller bladet at hun ikke kopierer sin Texas-kollega.

– Jeg vet hva jeg gjør når jeg jobber og jeg vet hvor jeg henter min inspirasjon, og det er definitivt ikke referansene som de putter på internettet.

– Folk elsker det. Negativ energi beveger seg raskere enn positiv energi. Hvem de enn er, at de graver dypt og finner alle de referansene er latterlig.

Premiere på videoen til «Work»:Nyeste saker fra 730.no

Les mer