Hopp til hovedinnhold
LIL' KIM OG STEVE-O (ABC)

Kontroversielle «stjerner» skal danse

Amerikanske Skal vi danse byr på en fargerik samling kjendiser i sin 8. sesong, som starter 9. mars.

Blant andre rapper Lil’ Kim, realityklovn Steve-O, countryartist Chuck Wicks, den 17 år gamle turnstjernen Shawn Johnson (OL-gullvinner i fjor), Apple-grunnlegger Steve Wozniak, skuespillere Denise Richards og David Alan Grier, samt sanger Jewel og hennes ektemann, rodeomester Ty Murray.

Sistnevnte blir seriens første ektepar, forteller ABC i en pressemelding.

Dancing With The Stars‘ mest kontroversielle danseløver er Steve og Kim. I fjor endte MTV-kjendisen fra stuntseriene Jackass og Wildboyz på rehab og sykehus.

– Jeg gjorde så mye kokain, ketamin, PCP, lystgass og alle slags typer narkotika at hjernen min rett og slett er fucked up, skrev han på sitt nettsted i sommer etter å ha blitt arrestert med kokain.

– På måten jeg skriver kan du sikkert se at min kognisjon er er okay, men jeg lider ofte av grusomme humørsvingninger og tung depresjon.

Video av Steve-O før rehab.

Lil’ Kim, som fyller 34 år i sommer, har ikke gitt ut en plate siden 2005. Hun måtte da sone et års fengsel for å ha løyet i retten. I etterkant har New York-damen fornyet seg ved hjelp av kirurger, samtidig som hun har sluppet flere låter som stort sett har blitt ignorert.

Oppblåsbare Lil’ Kim-sexdukker ble stoppet.

Amerikanske Skal vi danse har også med den 50 år gamle, tidligere fotballstjernen Lawrence Taylor, som på 90-tallet ble arrestert med kokain og skattefusk.

Toni Braxton på Dancing With The Stars:


Den tidligere nakemodellen Brooke Burke (37) vant forrige sesong av DWTS. Til sammen fikk hun full score, ti poeng fra alle dommerne, hele 16 ganger. Hennes siste runde i ballsalen, hvor det var «freestyle» som gjaldt, imponerte ikke noe mindre.
– En av de beste freestyledansene jeg noensinne har sett, sa den britisk-italienske dommeren Bruno Tonioli om firebarnsmorens innsats.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer