Hopp til hovedinnhold
Prins Harry fysisk angrepet av prins William selvbiografi bok Spare Megan Markle
Prins Harry søler mye te i sin nye selvbiografi Spare (CBS)

Prins Harry hevder at prins William angrep ham i selvbiografien Spare

Broderlig (?) bråk i ny bok.

Prins Harry omfavner briten i seg og inviterer til teselskap med sin nye bok, Spare.

Kun noen dager før reserve-prinsens selvbiografi blir allemannseie i bokhyller over hele verden, har det dukket opp oppsiktsvekkende detaljer fra boken.

Det kunne The Guardian, som har vært så heldige å få en kopi, melde i natt.

I boken hevder nemlig prins Harry at broren hans gikk til fysisk angrep på ham.

Hendelsen skal ha skjedd i Harry og Meghan Markels hjem i London, 2019.

Ifølge The Guardian skriver Harry at prins William kom innom for å diskutere den pågående katastrofen som foregikk, altså forholdet deres og problemene med pressen på den tiden. Som forøvrig aldri har sluttet.

Keep his wife’s name out of your fucking moth (REUTERS/Toby Melville/Pool)

Se også: Harry og Meghan forklarer sin side av saken. Igjen.

Harry påstår at broren allerede hadde et temperament da han kom, og skriver at han blant annet skal ha kalt Meghan vanskelig og frekk.

Ifølge den britiske avisen leder dette til at brødrene begynner å skrike til hverandre. På et tidspunkt skal prins William ha ytret at han bare prøver å hjelpe ham, noe Harry ikke forstår.

«Er du seriøs? Hjelpe meg? Unnskyld meg – er det det du kaller dette? Å hjelpe meg?,» skal Harry ha sagt.

Dette skal ha gjort broren såpass sint at han følger etter i det Harry forlater rommet. Harry gir så broren sitt et glass vann, som prins William setter fra seg før han bykser mot Harry.

«Alt skjedde så fort. Så fort. Han grep tak i kragen min, rev i smykket mitt, og slo meg ned i bakken. Jeg landet på hundeskålen som knakk under ryggen min og deler som kuttet meg. Jeg lå der i et øyeblikk, ute av det, så reiste jeg meg å sa han måtte komme seg ut», skriver prins Harry.

Prins Harry kommer også med andre anklagelser mot boren i boken.

Så vel som hans svigerinne, Kate Middleton.

(ITV News/ITN)

Ifølge PageSix, skriver Harry at de begge lo og syntes at hans kontroversielle nazi-kostyme på en fest i 2005 var hysterisk morsomt.

Kjapp backstory: I 2005 deltok brødrene og Kate Middleton på en kostymefest med temaet «Innfødt og kolonial»… Prins Harry skapte naturligvis overskrifter da han dukket opp i en nazi-uniform med et hakekors på armen. I Netflix-serien Harry & Meghan omtaler han hendelsen som en av hans livs største feiltakelser.

Harry skriver i boken at det sto mellom pilotuniform og nazi-uniform, og at broren og svigerinnen valgte sistnevnte.

«Jeg ringte Willy og Kate, og spurte om hva de syntes. Nazi-uniform, sa de […] De lo hysterisk. Verre en med Willy sitt trikot-antrekk. Mye mer latterlig. Som, igjen, var poenget,» skriver Harry.

Harry har også stilt til flere intervjuer for å promotere boken.

Blant annet med Anderson Cooper for CBS-programmet 60 Minutes, så vel som ITV. I samtalen med den sistnevnte kanalen kommer det også frem at Harry, til tross for alt, ønsker både broren og faren sin tilbake i livet sitt.

Det er jo alltids lov å håpe…

Se også: Meghan Markle takker Beyoncé 👑

Les mer