Hopp til hovedinnhold
kylie jenner jordyn woods sushi parks pictures los angeles sunset boulevard 730no
Kylie Jenner og Jordyn Woods da de var et radarpar (Instagram/kyliejenner)

Kylie Jenner avslører sannheten om forsoningen

Sagaen fortsetter.

Kylie Jenner avslører at duoen aldri kuttet hverandre helt ut.

Damene skal ha truffet hverandre i skjul i flere år.

Tidligere i år ble Kylie Jenner (født i 97) og Jordyn Woods (født i 97) sett på vei ut av en sushi restaurant i West Hollywood. Bildene satte fyr på internettet ettersom damene gikk gjennom dekadens vennskapsbrudd i 2019.

La oss brekke det ned veldig kjapt:

I 2019 slo Khloé Kardashian og Tristan Thompson opp etter at han igjen skal ha vært utro. NBA-spilleren ble tatt på fersken med flere andre kvinner mens Khloé var gravid med datteren True, men ble tilgitt ettersom Khloé ønsket å holde familien sammen. Senere det året skal Tristan «Wasteman» Thompson ha arrangert en hjemmefest hvor han endte opp med å kline med Jordyn Woods.

Jordyn forteller sin side av saken på tante Jadas talkshow (Red Table Talk)

Influenceren var – på tidspunktet – mest kjent for å være nepo-baby og Kylie Jenners bestevenninne.(Kylie er lillesøsteren til Khloé, og dermed Tristans svigerinne.)

I juli så det ut til at stridsøksen var begravd en gang for alle. Damene ble fotografert på vei ut av Sushi Park på Sunset Boulevard i West Hollywood. Flere jublet over gjenforeningen mens andre mener Jordyn fortjener bedre. Influenceren fikk angivelig en iskald skulder av Kardashian/Jenner-klanen i 2019.

Kylie Jenner Jordyn Woods tiktok acne
(TikTok/kyliejenner)

Med unntak av eks-bff Kylie som nå forteller at duoen traff hverandre i skjul. I en samtale med The Hunger Games-stjernen Jennifer Lawrence gir Kylie flere detaljer rundt forholdet med Jordyn.

_________________________________________________________________________________________

Les også: 730.no sin egen Kardashian/Jenner-ekspert mener det er to teorier som bør vurderes på alvor i Kylie Jenner/Jordyn Woods-saken

_________________________________________________________________________________________

– Mitt siste spørsmål er litt intenst, men vi vil alle vite det. Det var åpenbart et stort traume for mange år siden, men vi har nylig sett at du er venn med Jordyn igjen. Hvordan er det? Hvordan skjedde det? Hva skjer?

– Jordyn og jeg, vi holdt alltid kontakten gjennom årene, og vi møttes hjemme hos meg og pratet om alt.

– En dag, naturlig nok, tenkte vi at vi ville ha sushi og vi vil ikke gjemme oss lenger.

– Det er en lærepenge i alt, og jeg tror at på en merkelig måte alt skjer alt slik det skal skje. Vi var så festet ved hoften at vi trengte rom for å vokse inn i menneskene vi skulle bli. Jeg trengte den uavhengigheten og den selvtilliten fordi hun var som sikkerhetsteppet mitt i mange år.

Jordyn Woods Kylie Jenner throw shade tiktok lips
(Instagram/jordynwoods)

Les også: Kim og Khloé om Tristan Thompson: – Jeg vet dere kommer til å hate oss

Fansen ser imidlertid ut til å være passe lei av saken. Kylie har dessuten fått en ny bestie som flere mistenker har romantisk følelser for sminkemogulen.

Les også: Kylie Jenner og Stassie nekter for å ha hatt sex

I samme intervju får Kylie muligheten til å intervjue Kardashian-ekspert Jennifer Lawrence. Damene prater om alt fra morsrollen til sminke og anklager om plastisk kirurgi. Til det svarer Jennifer (født i 90) at hun aldri har har lagt seg under kniven til tross for ryktene. Kylz kan nok kjenne seg igjen i dette.

– Jeg endte opp med å få leppeforstørrelse (lipfillers), men det er også det samme med meg. Se før og etter bilder når jeg er 12 år mot 26 og øyenbrynene mine fylles annerledes. Jeg har contour på. Hvordan kan du sammenligne ansiktet mitt på 12 år og si at jeg har barbert kjeven og fjernet øyelokkene? Hva snakker vi om?

Jennifer forteller at hun opplever den samme kritikken.

– Jeg har det samme, jeg begynte som 19-åring. Før og etter-bilder fra jeg er 19 til 30 år, og jeg er sånn: Jeg vokste opp. Jeg mistet babyvekten i ansiktet mitt, og ansiktet mitt endret seg fordi jeg er er gammel. Alle trodde jeg hadde en neseoperasjon, men jeg har hatt nøyaktig samme nese. Kinnene mine ble mindre. Takk for at du tok det opp.

JLaw er fortsatt aktuell i den morsomme komedien No Hard Feelings.

Les også: Kylie Jenner om operasjonen: – Skulle ønske jeg aldri gjorde det

Nyeste saker fra 730.no

Les mer