Kommer endelig albumet til Frank Ocean nå? Ser sånn ut

1. aug 2016 kl. 00:00
(TUMBLR)

(TUMBLR)

 
Oppdatert enda en gang: Franks album Boys Don’t Cry slippes ifølge The New York Times på fredag via Apple Music og iTunes, som angivelig skal ha platen alene i to uker.
 

Oppdatert 15:34: Nå spilles klassisk musikk i bakgrunnen, Frank (eller hvem det nå enn er) pusler fortsatt rundt med sagen og trearbeidet sitt. 

Oppdatert 15:01: Nå skjer det noe, en skikkelse (Frank?) har dukket opp i bakgrunnen og flytter på en stor, firkantet plate… Og nå trykker han på en mobiltelefon. Nå bruker han sirkelsagen igjen… Følg med live her. (PS: Funker kun med nettleseren Safari.) 
 


Det tidligere Odd Future-medlemmet er verdens største luremus. Det er offisielt august, og fortsatt null ny musikk fra singer/songwriteren, selv om oppfølgerplaten til channel ORANGE (2012) har blitt utsatt gang på gang siden 2014. (Siste nytt var at det skulle komme i juli…….) 

MEN nå kan det være at den talentfulle taskenspilleren straks slipper albumet Boys Don’t Cry via en livestream på hjemmesiden sin. Men vi vet ikke, så ikke gled deg for mye.

Long Beach/New Orleans-28-åringen vet godt at fansen venter, og gjøner med det via et bilde av et titalls slippdatoer. 

Videoen (som ser ut til å være en endeløs loop) funker irriterende nok kun i nettleseren Safari (!), sikkert fordi han har en avtale med Apple Music. Det skjer dog ikke så mye, men likevel sitter vi som noen neper og venter fordi TENK OM.

Hvis du ikke gidder å følge med selv, så lover vi å si fra når det går ned. Eller hvis det går ned, da. Fordi mama didn’t raise no fool.


Her er en skikkelig uoffisiell stream i lav kvalitet du kan se på:

Se også: Topp 10 sitater fra nytt Kim & Kanye-intervju ♡