Hopp til hovedinnhold
JENNIFER LAWRENCE SOM KATNISS EVERDEEN, AKA DEN BESTE KVINNELIGE FILMKARAKTEREN PÅ VELDIG, VELDIG LENGE  (EMPIRE/LIONSGATE)

Kommer det flere filmer fra The Hunger Games-universet?

JENNIFER LAWRENCE SOM KATNISS EVERDEEN, AKA DEN BESTE KVINNELIGE FILMKARAKTEREN PÅ VELDIG, VELDIG LENGE  (EMPIRE/LIONSGATE)

Suzanne Collins’ fortelling om The Hunger Games foregår bare gjennom tre bøker, som resulterte i fire filmer. (Mockingjay er som kjent delt opp i to deler, hvor den første går på kino nå.) En skulle derfor tro at eventyret var over etter Mockingjay – Part 2, som kommer i november neste år. Collins har ingen planer om å skrive flere bøker, men skal vi tro regissøren av de siste tre filmene, Francis Lawrence, betyr det ikke nødvendigvis at Mockingjay er slutten.  

Vi eeeelsker The Hunger Games, og sier hundre ganger ja takk til en utvidelse av fortellingen. Selv om det selvfølgelig er risky business å skulle fortsette uten en suksessroman i bunn. 

Francis Lawrence lettet (litt) på sløret til MTV, og selv om han ikke bekrefter noe som helst, er uttalelsene nok til å gi fans håp om en fortsettelse. 

Regissøren sier blant annet at «alle» tenker på det, men at man må trå forsiktig. 


– Du må passe på at du har noe nytt å si. Nye karakterer må bli skapt, og de må være like overbevisende som Katniss. Det er vanskelig, men jeg er definitivt klar til å prate om det. Og jeg tror alle tenker på det. Alle elsker (The Hunger Games)-universet, universets idéer. 

Se kort intervju med Francis Lawrence: 

Get More:
Music News

Se også: «Virkelighetsnær» og (veldig funny) dubbing av Mockingjay – Part 1

Nyeste saker fra 730.no

Les mer