Hopp til hovedinnhold
Nora Haukland Sophie Elise badeland lustrabadet
Nora Haukland og Sophie Elise (Instagram/sophieelise)

Sophie Elise Isachsen kommenterer sagnomsust Instagram-bilde

Sophie Elise Isachsen snakker ut om DET Instagram-bildet.

OPPDATERT 28. juni: Det gjør nå også Nora Haukland for aller første gang. I en e-post til Journalisten svarer influenceren på hva hun synes om at VG nå velger å navngi henne angående saken som tok over nyhetsbildet tidligere i år. 

«Jeg opplever at alt som kan skrives eller menes om denne saken, har blitt skrevet og ment. VG må gjøre sine vurderinger av hva som er interessant og nyttig for leserne deres, men jeg har altså verken publisert dette bildet eller samtykket til at det skal publiseres. Jeg fokuserer uansett på nye og spennende prosjekter fremover nå», skriver Nora i e-posten.

Et av disse prosjektene er for øvrig en ny serie på Prime Video, med blant annet Sophie Elise. Realityserien har fått navnet Girls of Oslo, og inkluderer også Anniken Jørgensen og Isabel Raad.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Les den opprinnelige saken og se hva Sophie Elise sier om det omstridte bildet nedenfor.

Det ble sjokkbølger i hele Norge i februar da Sophie Elise Isachsen (født i 94) delte et bilde hvor venninnen Nora Haukland holder en liten pose med noe hvitt.

I etterkant har influenceren holdt tyst mens landets største mediehus har laget mange saker.

Men nå kommenterer Sophie Elise Isachsen Instagram-bildet, som hun kaller en glipp.

– Dette har jeg aldri snakket offentlig om før… Fordi det ikke handler om bare meg, velger jeg mine ord med omhu. Et bilde av meg og en venninne som tok en selfie ble postet ved en feiltagelse, sier hun til Sommer i P2.

Sophie snakker ikke om hva som var i posen.

Sophie Elise isachsen instagram stories bilde pose nrk p2 sommer

(Instagram/sophieelise)

– Hun holdt en liten pose med noe hvitt i hånden, og jeg skrev at livet blir cirka 1 milliard ganger morsommere når man bare gir faen, forteller influenceren til NRK P2.

– Jeg avpubliserte bildet så fort jeg skjønte hva det kunne bli tolket som… Men det var for sent. Bildet var blitt fanget opp og delt og var blitt omtalt om og om og om igjen…

Sophie Elise Isachsen forteller om den vanskelige tiden.

– Å lande etter en slik opplevelse krever mer enn én uke. Den første uken satt jeg bare i sofaen hos foreldrene mine og stirret ut i lufta. Jeg prøvde å se på TV, men ble kvalm av absolutt alt, sier hun.

– Jeg kunne se folk jeg kjente på skjermen…. Uansett hvem de var, var jeg sikker på at de hadde snakket om meg den siste uken, fortsetter Sophie.

– Og ikke på den måten man drømmer om, legger hun til.


Podcast-gate: Fetisha Williams føler seg sviktet av Sophie Elise


NRK podcast Sophie Elise essensiell tremor diagnose sykdom lidelse

(Instagram/sophieelise)

Sophie har tidligere kommentert det kontroversielle IG-bildet via sin Instagram Stories.

Harstad-kvinnen skriver at hun ikke har for vane å se spesielt nøye over bilder hun poster.

Sophie tar dog ansvar for at hun publiserte det ved en feiltakelse.

Videre skriver hun at hun ikke ønsker å romantisere noe, og at hun er trist fordi det kan ha blitt tolket slik.

Sophie Elise isachsen instagram bilde pose kokain debatt nrk

(Instagram/sophieelise)

«Bildet skulle aldri vært lagt ut. Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og for det er jeg ekstremt lei meg. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for, men dette har vært en solid wake up call for meg», skriver Sophie.

«Når man står i en situasjon som jeg har gjort nå, blir det krystallklart hva som betyr noe og hvem man vil være med, og det har jeg manglet en stund.» 


Se også: Sophie Elise Isachsen åpner opp om Xanax-avhengighet 💔

Les mer