Hopp til hovedinnhold
Gal Gadot (Mike Marsland/WireImage)
Gal Gadot (Mike Marsland/WireImage)

Gal Gadot: – Jeg ber for alle som har blitt berørt av Hamas’ terror

Gal Gadot kommenterer Hamas-angrepet.

Flere Hollywood-stjerner, blant andre Gal Gadot, skriver under et åpent brev om Israel/Palestina-situasjonen i kjølvannet av Hamas’ terrorangrep.

Brevet publiseres via organisasjonen Creative Community for Peace.

Den israelske filmstjernen – en av klodens best betale kvinnelige skuespillere – tar også til Instagram.

Gal Gadot Hamas Israel Palestine letter Instagram Stories

Gal Gadot (Vespa/WireImage)

«Hjertet mitt verker over de tapte livene og familier som er knust», skriver hun til sine 109 millioner IG-følgere.

«Jeg ber for alle som har blitt berørt av Hamas’ terrorisme og brutalitet. Og jeg håper at verdenen forblir standhaftig i deres støtte til det israelske folket.»

Gal Gadot Israel Palestine Hamas Instagram Stories

Gal Gadot poster flere bilder av personer som Hamas skal ha kidnappet.

Hun oppfordrer folk til å DM henne hvis de savner noen.

Gal Gadot Israel Palestine Hamas Instagram


Les også: Hvorfor er det krig i Palestina/Israel? 🇵🇸🇮🇱


Gal Gadot missin people Israel Palestine Hamas Instagram

Gal Gadot skriver under det åpne brevet nedenfor.

Sammen med sin Wonder Woman-partner Chris Pine.

I tillegg til blant andre Jamie Lee Curtis, Amy Schumer, Michael Douglas, Bella Thorne, Jerry Seinfeld, Debra Messing, Ryan Murphy, Greg Berlanti, Haim Saban, Mark Hamill og Antoine Fuqua.

Chris Pine og Gal Gadot i Wonder Woman 1984 (SF Studios/Warner Bros.)

Chris Pine og Gal Gadot i Wonder Woman 1984 (SF Studios/Warner Bros.)

Nedenfor er brevet fra Gal Gadot og hennes Hollywood-kolleger.

Marerittet som israelere har fryktet i flere dekader, ble en realitet da Hamas-terrorister infiltrerte israelske byer og tettsteder.

Under dekke av tusenvis av raketter skutt vilkårlig inn i sivilbefolkningen, myrdet og kidnappet Hamas uskyldige menn, kvinner og barn. De kidnappet og myrdet spedbarn og eldre. De voldtok kvinner og lemlestet kroppene deres. De paraderte kroppene sine gjennom gatene og på sosiale medier. De gikk til feige angrep på Supernova Music Festival, og brakte død og ødeleggelse til en begivenhet som feiret vennskap og kjærlighet.

Dette er terrorisme. Dette er ondskap. Det er ingen begrunnelse eller rasjonalisering for Hamas’ handlinger. Dette er barbariske terrorhandlinger som må utropes av alle. De er en terrororganisasjon hvis ledere oppfordrer til drap på jøder overalt.

CCFP oppfordrer våre venner og kolleger i underholdningsindustrien til å uttale seg kraftig mot Hamas og gjøre alt som står i deres makt for å oppfordre terrororganisasjonen til å returnere de uskyldige gislene til deres familier.

Ettersom Israel tar de nødvendige skritt for å forsvare sine borgere i de kommende dagene og ukene, vil sosiale medier bli overkjørt av en orkestrert feilinformasjonskampanje ledet av Iran. Vi oppfordrer alle til å huske de grusomme bildene fra Israel og ikke forsterke eller falle for deres propaganda.

Våre tanker går til alle dem som opplever ufattelige nivåer av frykt og vold, og vi håper at dagen vil komme da da israelere og palestinere kan leve side om side i fred.


Kim Kardashian tar også til Instagram og skriver et åpent brev i forbindelse med Hamas-angrepet og Israel/Palestina-konflikten: Hun får raskt kritikk


Justin Bieber skriver at han ber for Israel. Innlegget går viralt på X (tidligere kalt Twitter) fordi JB – trolig ved en feiltagelse – bruker et bilde av et ødelagt Gaza.

I Norge uttaler Karpe seg via et innlegg fra Magdi i dag.

«Vår egen ekle dobbeltmoral som lyser sterkere enn fargene til det israelske flagget på bygninger over hele mitt Europa», skriver han.

Les innlegget nedenfor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 730.no (@730no)


Les også: Gal Gadot om kritikken av hennes hovedrolle som egyptiske Cleopatra: – Folk er folk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer