Hopp til hovedinnhold
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 09: Rapper Doja Cat performs onstage during weekend two, day two of Austin City Limits Music Festival at Zilker Park on October 09, 2021 in Austin, Texas. (Photo by Rick Kern/WireImage)
Doja Cat på Austin City Limits Music Festival i Zilker Park i Texas i oktober 2021 (Rick Kern/WireImage)

Doja Cat disser fans på Twitter – mister 237 000 Instagram-følgere

Doja Cat setter ned foten og avslører hva hun egentlig føler om fanbasenavnet kittenz.

OPPDATERT 16. august: Doja Cat kommenterer hvordan det å miste så mange følgere får henne til å føle seg. Og det høres ut som hun synes det egentlig er helt greit. I en post sangeren deler på Instagram Story, beskriver hun det som å ha beseiret et stort beist som har holdt henne nede veldig lenge.

«Det føles ut som jeg kan gjennopta kontakten med folk som virkelig betyr noe og elsker meg for hvem jeg er og ikke for den jeg var. Jeg føler meg fri», skriver Doja.

Se bildet hun deler nedenfor.

(Instagram/dojacat)


OPPDATERT 25. juli: Ifølge det Meta-eide selskapet Crowdtangle har Doja Cat mistet over 237 000 Instagram-følgere i kjølvannet av hennes Twitter-tirader mot fansen. Amala alias Doja har fortsatt mange IG-følgere. I skrivende stund nærmere bestemt 25 844 897 følgere. Apropos Meta og Doja Cat: Hun har allerede deaktivert sin Threads; Mark Zuckerbergs Twitter-kopi.

Les også: Doja Cat åpner opp om sin mentale helse


doja cat Amala Ratna Zandile Dlamin

Doja Cat (Jacob Webster)

OPPDATERT 24. juli: «Hvis du kaller deg selv en «kitten» eller «kittenz» betyr det at du må komme deg av telefonen, få deg en jobb og hjelpe foreldrene dine rundt i huset», skriver Doja på X alias Twitter.

Sangeren, som nå lanserer sitt fjerde album, har siden slettet samtlige tweets hvor hun kverulerer med fansen. Skjermbildene spres dog i rekordfart, og flere fans melder at de nå unstanner sangeren. Altså at de ikke lenger er stans.

Flere Twitter-brukere skriver at de selger billetten sin til Doja-turnéen etter alt rabalderet. En tilhenger forundrer seg over oppstyret da det var Doja selv som valgte å kalle fansen «kittenz» for fem år siden.

«??? [jeg] bruker bare navnet DU ga fansen din», skriver Twitter-brukeren. «Hva så? Jeg kom opp med det navnet da jeg var tenåring og alkoholiker», fyrer Doja tilbake.

Katten skriver at hun ikke elsker alle sine fans. «Jeg gjør ikke det, fordi det er ikke alle av dere som jeg en gang kjenner.»

doja cat vs fans twitter x 730no

Sangeren syntes også det er ekkelt at enkelte fans bruker hennes ekte navn Amala i Twitter-bioene sine.

Flere Doja Cat-fankontoer på Twitter er nå deaktivert.

Doja Cat Stats, som har over 60 000 følgere, tar farvel.

doja cat stats twitter time to say goodbye 730no doja cat vs fans twitter x 730no

Ifølge HypeAuditer skal Doja ha mistet over 150 000 følgere på Instagram i løpet av de siste fire ukene. 

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Doja Cat vil du skal vite at hun gir faen i hva du synes om henne.

Amala Ratna Zandile Dlamin alias Doja Cat (født i 95) sparer ikke på kruttet når fansen kritiserer kjærlighetslivet hennes.

Tidligere i år ble det avslørt at Doja Cat sin nye kjæreste J.Cyrus (født i 87) har liret fra seg en rekke kontroversielle tweets. Den tidligere Vine-profilen blir dessuten anklaget for manipulasjon og upassende oppførsel med fans, så vel som mobbing på appen Twitch.

Les også: Fansen hater den nye kjæresten til Doja Cat

Skuffede fans samlet seg på Twitter med skjermbilder og utvekslet svært personlige erfaringer etter å ha møtt J.Cyrus. Riktignok håper fansen at Doja snart dumper influenceren.

Fra Hot Girl Summer til Demon Time (Instagram/dojacat)

Les også: Sosiale medier koker med påstander om at sangeren nå er medlem av Illuminati.

Bekymringene til fansen falt imidlertid ikke i god smak hos Amala. «I Need To Know»-sangeren fyrte tilbake med å blokkere flere fans på Twitter.

En bruker fortviler over at hun «dater en mann som har skadet så mange av vennene hennes og henne selv».

Andre hevder at Doja uansett er i ferd med å bli kansellert. Til det svarer sangeren:

– JEG VIL AT DU LESER DENNE KOMMENTAREN OG TAR DET SOM ET BUDSKAP. JEG GIR FAEN I HVA DU TENKER OM MITT PERSONLIGE LIV, JEG HAR ALDRI OG VIL ALDRI GI FAEN I HVA DU TENKER OM MEG ELLER MITT PERSONLIGE LIV. FARVEL OG ADJØ, MISERABLE HOES, HAHA! skriver Amala.

Amalas merkelige oppførsel har ikke gått ubemerket. I fjor filmet sangeren mens hun barberte av håret og kvittet seg med øyenbrynene – til fordel for øyenbrynkunst. Også den gang syntes hun lite om kritikk fra fans/menn som klager over at de ikke lenger synes hun er fin å se på.

«Jeg vant en Grammy reiste faen meg kloden rundt og jeg fikk en nummer 1-hit og jeg gikk platina. Jeg lager hit eller hit eller hit», skriver Doja. «Og alt dere vil er at jeg skal se knullbar ut for dere så dere kan gå hjem og dra i kukkene deres hele dagen mens dere bor i kjelleren til moren deres. Go fuck yourselves

https://twitter.com/harryxhalle/status/1681911287863975938?s=20

Les også: Doja Cat snakker om sin mentale helse

Det blir spennende å se hva slags ringvirkninger det vil få for Dojas kommende USA-turné som skal, etter planen, starte i San Francisco i oktober.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer