Hopp til hovedinnhold
Joey King og Taylor Zakhar Perez kommenterer Jacob Elordi sine uttalelser om The Kissing Booth
Joey King synes det Jacob Elordi sier om The Kissing Booth er synd (Netflix)

Jacob Elordi kaller The Kissing Booth-filmene latterlige

Euphoria-stjernen Jacob Elordi kaster litt skygge på Netflix-suksessen.

OPPDATERT 5. desember: Joey King, den tidligere kollegaen og ekskjæresten til Jacob Elordi, kommenterer omsider uttalelsene hans om The Kissing Booth-filmene. Da australieren fikk spørsmål om dette tidligere i høst, kalte han filmene latterlige og kunne røpe at han egentlig aldri hadde noe lyst til å være med i trilogien. Det synes eksen er synes er synd å høre. 

– Jeg synes det er synd at noen føler det på den måten. Jeg hadde en fantastisk tid da vi lagde de filmene uansett hva noen måtte si, sier Joey King til Variety under helgens Balenciaga-show i Los Angeles.

Her var for øvrig nok en skuespiller fra filmene om kyssbua til stede – nemlig Taylor Zakhar Perez, som spilte Marco i de to siste innslagene.

Han har også kommentert Jacob Elordi sine uttalelser.

Joey King Jacob Elordi Taylor Zakhar Perez

(Netflix)

– Jeg synes det var dumt fordi så vidt jeg vet hadde alle sammen en fin opplevelse. Det er synd at det var hans opplevelse. Spesielt siden de filmene kom ut i en tid hvor folk virkelig trengte noe som det. Jeg vet ut ifra møter med fans hva Kissing Booth betydde for folk og hva de ga dem i en så mørk tid. Om ikke annet så fikk han i alle fall folk til å le og føle seg bra, sa skuespilleren som sikter til pandemien.

Les mer om hva Jacob Elordi hadde å si om filmene i den opprinnelige saken nedenfor.


Før Jacob Elordi tok på seg rollen som det vandrende røde flagget Nate Jacobs i Euphoria, kapret han mange hjerter som PG-13 bad boy i den første av tre The Kissing Booth-filmer.

Nå kan skuespilleren derimot avsløre at han egentlig aldri hadde så lyst til å gjøre Netflix-filmene.

Det røper Jacob Elordi i et nytt intervju med GQ hvor han også pryder forsiden av «Årets menn»-utgave.

(GQ)

Den første filmen i trilogien ble på mange måter australierens gjennombrudd.

Likevel forteller han at de aldri var noe han nødvendigvis ønsket å lage. Og det virker heller ikke som om han har så mye til over for filmene.

– Jeg ville ikke gjøre de filmene før jeg gjorde de filmene. De er latterlige. De er ikke universielle, de er en flukt , forklarer 26-åringen til magasinet.

De romantiske komediene, hvor han spiller mot andre stjerner som Joey King (The Act), Taylor Zakhar Perez (Red, White & Royal Blue) og Joel Courtney (Sick), ble aldri møtt med strålende kritikk.

De ble dog svært populære blant sitt publikum og fans, og tronet ved flere anledninger øverst på Netflix’ topp 10-liste – også i Norge.

Filmene blir et samtaleemnet i det de bringes opp som et eksempel på et såkalt «en for dem, en for meg»-konsept. Med andre ord en film man gjør for fansen og en film man gjør for seg selv.

Jacob Elordi i kyssebua (Netflix)

Et konsept Jacob Elordi omtaler som en felle og sier seg ferdig med.

– Det er en felle det også. Fordi plutselig blir det 15 for dem og ingen for deg. Du har ingen originale ideer og du er død på innsiden. Så det er en fin dans. Min «en for dem» har jeg allerede gjort, sier den Elvis-aktuelle skuespilleren.

Noen vil kanskje synes at det fremstår som litt pretensiøst, men australieren er på sin side helt uenig. Han er ikke lenger villig til å servere folk dritt.

– Hvordan er det å bry seg om hva man gir ut pretensiøst? Men det å ikke bry seg og servere folk dritt, vel vitende om at du tjener penger på folks tid, som bokstavelig talt er den mest verdifulle tingen de har. Hvordan er det det kule å gjøre, spør Jacob.

Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney, Meganne Young (Netflix)

Hans medskuespiller i filmene, og tidligere kjæreste Joey King, er en av de som på sin side bare har hatt gode ting å si om triologien.

– Jeg kunne ikke vært stoltere av de filmene. Jeg elsket dem så mye. Å spille den karakteren gjorde meg lykkelig. Jeg kommer aldri til å angre på de, og jeg elsker de uansett hva noen sier, sa hun til The Independent i fjor.

Det er godt vi er forskjellige.

I det samme GQ-intervjuet kan Jacob også røpe hvilke andre typer filmer man antagelig ikke vil se han i.

Lisa Marie Presley reagerte pa Priscilla Sofie Coppola biopic A24 Jacob Elordi Elvis dod
Jacob Elordi prøver seg som Elvis (A24)

Nemlig superhelt-sjangeren.

Tildels fordi dette også er en slik type film som han ikke nødvendigvis ville sett på selv.

– På dette stadiet i livet mitt, så ser jeg ikke at jeg har noe interesse av det. Jeg liker å lage det jeg selv ville sett på, og jeg blir veldig utålmodig når jeg ser de filmene, forklarer han.

Jacob presiserer dog at han aldri vil si aldri, men mest fordi han ikke vil gjøre agenten sin sur?

– Jeg har blitt fortalt å alltid gi et avrundet svar, hvis ikke blir agenten min sinna på meg […] Jeg skal alltid avslutte med: Aldri si aldri, forklarer han og legger til at han har fått tilbud om å dra på audition for å spille Supermann.

Det kommer dog ikke på å tale.

– Det var umiddelbart: Nei takk. Det er for mye. Det er for mørkt for meg.

Se også: Euphoria-stjernen kaster skjorta i ny psykologisk thriller

Les mer