Hopp til hovedinnhold
Playboi Carti arrestert for grov vold mot sin gravide kjæreste (Fulton County Sheriff’s Office)

Playboi Carti arrestert for vold mot sin gravide kjæreste

Skal ha tatt kvelertak på kjæresten.


OPPDATERT: Playboi Cartis babymamma og tidligere forlovede Iggy Azalea (født i 90) tar til Twitter og rister på hodet av de grove anklagene mot eksen. Hun skriver at hun dog ikke er overrasket. Nedenfor er Iggys tweets om Carti.

«Vært der. Gjort det. Advarte dere 🤷‍♀️», skriver australieren. «Tenk deg å ha en gravid kjæreste og late som om hun ikke eksisterer før det kommer ut at du liker å misbruke dem også. Og besøker sjelden din faktiske sønn med mindre det er fordi du løper fra problemene du har på gang i Atlanta og presset med ditt seriemisbruk av kvinner 🤷‍♀️ Uansett. Jeg har en virkelig fantastisk dag! Karma er ekte. Behandle menneskene du elsker godt! God valentinsdag 💕🙇‍♀️» 

iggy azalea tweet playboi carti imagine having a pregnant girlfriend and pretending 730no twitter

Playboi Carti er arrestert for vold mot sin gravide kjæreste, etter å angivelig ha tatt kvelertak på henne. Hendelsen skal ha skjedd som følge av en krangel om en farskapstest.

Ifølge kvinnen skal Playboi Carti ha grepet tak i nakken hennes og holdt tak til hun ikke klarte å puste ifølge TMZ. Hun forteller også at hun trodde hun skulle dø.

Playboi Carti alias Jordan Carter (født i 96) arresteres for grov vold

Playboi Carti og Iggy Azalea
Playboi Carti og hans tidligere forlovede Iggy Azalea. Sammen har de sønnen Onyx Kelly (Instagram/thenewclassic)

Se også: Playboi Carti og Iggy Azalea begraver stridsøksen?

Ifølge den ikke navngitte kjæresten, skal han hun og rapperen ha vært i et forhold i to år. I juli flyttet de inn sammen, og hun var 14 uker på vei da hendelsen skjedde i desember.

Til politiet forteller hun at et vitne prøvde å stoppe krangelen, og da hun selv klarte å komme seg løs fra Carti skal hun ha løpt til vitnes bil. Her skal dog artisten ha forsøkt å dra henne ut igjen.

Da politiet i Georgia omsider dukket opp, skal hun ha hatt synlige skader på både nakke, bryst og hals.

(Instagram/playboicarti)

Se også: Rapperen holdt graviditeten skjult i lengre tid

Advokaten til Carti påstår dog at dette er urettmessig anklagelser.

– I henhold til min kommunikasjon med Fulton County District Attorney’s, vil denne saken bli henlagt uten noen rettsforfølgelser, sier advokaten Brian Steel til TMZ.

Dette er dog ikke første gang rapperen blir arrestert. I 2020 ble han pågrepet og siktet for besittelse av 12 poser med dop og våpen.

Playboi Carti gjestet Norge i 2022 og spilte på Kadetten. Han skal snart slippe sitt mye utsatte tredje album Music, som følger opp Whole Lotta Red fra 2020. Sistnevnte, som tok 1. plass i USA og 5. plass i Norge, gjestes av Kanye West, Kid Cudi og Future.

Se også: Drake må stille i rettssaken fem år etter drapet på XXXTentacion

Nyeste saker fra 730.no

Les mer