Hopp til hovedinnhold

«Kokk» serverer egne testikler

I MICHELEM-GUIDEN (DNR MAGAZINE)

«Please RT: Jeg tilbyr mine mannlige kjønnsorganer (full penis, testikler og skrotum) som et måltid for 100,000 yen. Jeg er japansk. Organene ble fjernet da jeg var 22 år. Jeg ble sjekket, og hadde ingen kjønnssykdommer. Den første som melder sin interesse får dem, jeg tilbereder dem akkurat som du vil, hvor du vil. Kontakt meg via DM eller på e-mail. »


Du leste dessverre riktig; Den selverklært aseksuelle, japanske illustratøren Mao Sugiyama kokte opp denne appetittelige tweeten i anledning sin 22-årsdag i forrige måned, da han ga seg selv kjønnsoperasjon i bursdagspresang. Noe som i og for seg er greit nok, men å by på ditt eget kremerte lem er… Drøyt. Og jaggu fikk far/mor også napp; Fem glupske matmonser meldte seg sultne og betalte usnaue 7500,- for måltidet, bestående av rødvinsstuet understell dandert med pubeshår, sopp og italiensk persille.
 
Ekte matprat: Testikler har null i din munn å gjøre, med mindre du er meget yr eller dødsforelska:
(Saken fortsetter under.)
 

Én av gjestene skal ha uttalt at gaffelen hans nesten brakk i to da han prøvde å hogge innpå Maos steinharde og ihjelstekte lem, mens skrotumet var mer eller mindre uspiselig (…!). Testiklene skal ha vært harde utpå og gummiaktig inni, med en umiskjennelig viltsmak.
 
#TMI
 
22-åringen skal også ha ønsket å servere sine egne brystvorter, men lyktes (u)heldigvis ikke i å brenne dem av som planlagt

🙁


Se også: Svinaktig gøtt: Se matmons sluke en pakke rå bacon

Nyeste saker fra 730.no

Les mer