Hopp til hovedinnhold

Klovner med kokain

TO POTENSIELLE LURENDREIERE OG WOOD «AVON BARKSDALE» HARRIS I NEXT DAY DELIVERY (SUMMIT)

Når de ikke helt rå skurkene Brody og Guch ved en feiltagelse får en pakke med 10 kilo rå superkokain, forandres ikke bare hverdagen deres, men gjør også livet surt for mange andre mennesker.
Blant annet budbilsjåføren Leo, som uvitende frakter den dyre pakken videre, og leverer den til (veldig) feil leilighet.

Lavbudsjettskomedien Next Day Air er filmdebuten til musikkvideoregissøren Benny Boom, som har blant andre Pussycat Dolls, Keyshia Cole, Ciara og fem 50 Cent-videoer på CV-en, samt flere anti-George Bush-kampanjer.

Men altså ingen filmer, og forhåndsomtalen til Booms nye prosjekt har vært lunken.

Dette til tross for at han har med kjente fjes:

Blant andre rapperen Mos Def og Wood Harris, alias Avon Barksdale i forrykende The Wire, som fortsatt går på NRK, samt «fremadstormende» kvinner som den venezuelanske modellen skråstrek sangeren Yasmin Deliz og skuespilleren (og også) sangeren Lauren London.

Sistnevnte gjestet én episode av Entourage og spiller nå i 90210, mens hun snart er aktuell i Hayden Panettieres nye cheerleaderfilm.

Til tross for fare for slakt, vil fans av Scrubs i det minste like de første sekundene av den lange traileren nedenfor med Donald Faison alias Chris Turk fra den lettbente sykehusserien.

Les også: Jean-Claude Van Damme uten regi og uten kokain.

Next Day Air har premiere i USA 8. mai, og kan fort kan ende opp rett på DVD i Norge.


Benny Boom gjorde nylig videoen til en pike Jay-Z dumpet.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer