Hopp til hovedinnhold

Klikkestue (in so many ways)

Akkurat nå jeg lyst til å drepe samboeren min. 4 timer med KONSTANT mekkeing av beats og HØY lyd. Kan ikke klikke heller vettu, er jo folk her! Men ørene min eksploderer nå, sånn særr.

Lærte meg en ny vits i dag btw: Jeg mistet ID-en min på byen i går. Så nå heter jeg bare A. HAHA!

Forrige uke var jeg med Bankmenn på konsertrunde. Først oppvarming på Niss, så klikkestue på BI. Havnet brått opp på scenen selv på BI forresten. Det kom jeg på nå. Noe intro greier. Jaja. Jeg har vært ekstremt treg med å legge ut bilder dah, men bedre sent enn aldri vet dere.

Jeg har t.o.m mekket en liten video. I KNOW, det er helt sykt. Men uansett, det er sånn her det skal gjøres! Lite folk på konserten, så hvorfor ikke gjøre den enda mer intimt ved å joine publikum på gulvet?


@ Niss

Lars Rubix, Jack D, Emmo

Bankmenn loves Carl?

Mr Tommy Tee himself. Han er den første som har sagt jeg holder meg godt til å være 24. Vet ikke helt hva han mener men…

Rykkinnfella og Emmo @BI

Nyeste saker fra 730.no

Les mer