Hopp til hovedinnhold
(UNIVERSAL)

«Klassisk» drømmedame i ny versjon

(UNIVERSAL)


Regissør John Hughes’ CV er stappfull av kjente og kjære 80- og 90-tallstitler som
Vacation (Hjelp, vi skal på ferie!), Ferris Bueller’s Day Off (Skulk med stil), The Breakfast Club, Home Alone, Sixteen Candles og ikke minst Planes, Trains and Automobiles. I natt annonserte Universal Pictures at en av hans teiteste filmer, Weird Science (Hjelp, vi er vitenskapsmenn!), nå blir laget på nytt.
1985-komedien handler om to nerds som blir inspirert av
Frankenstein til å forsøke å lage en drømmekvinne via sin datamaskin (Memotech MTX med RAM på 32 kb) og en hot Barbie-dukke… for så å jaggu klare det. Men etterhvert viser det seg at lekre Lisa er mye mer enn en sexbombe. Prikk, prikk, prikk.
Fortsetter nedenfor.


ROBERT RUSLER, ROBERT DOWNEY, JR. & ANTHONY MICHAEL HALL (UNIVERSAL)


Det knyttes spenning til hvem som skal få rollen som Lisa. I originalen spilles hun av eks-supermodellen Kelly LeBrock, som året før
Weird Science gjorde verden oppspilt som The Woman In Red. (Fun fact: Senere giftet hun seg med actionkongen Steven Seagal, og spilte med ham i Hard to Kill.) Det blir litt for enkelt å gå for Megan Fox?


KELLY LEBROCK (UNIVERSAL)

Weird Science er forøvrig Robert Downey, Jr.s første film etter at han var fast medlem av Saturday Night Live.
Den nye versjonen av komedien skrives av Michael Bacall, som står bak
Project X og den ekstremt fjasete filmversjonen av 80-tallsserien 21 Jump Street med Jonah Hill og Channing Tatum.Bonus: En «god» scene fra Weird Science, hvor Gary (Anthony Michael Hall) introduserer sin skapelse Lisa til mor og far:

Se også: Lionel Richie-klassiker med skrullete Hollywood-makeover (VIDEO)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer