Hopp til hovedinnhold
BEY LÅNER BORT STEMMEN TIL DISNEYS NOSTALGIFEST. (COLUMBIA / PARKWOOD)

Klart for Løvenes konge med Beyonce og Donald Glover

BEY LÅNER BORT STEMMEN TIL DISNEYS NOSTALGIFEST. (COLUMBIA / PARKWOOD)

I Disneys bølge av live-action nyskapninger av klassiske tegnefilmer, er det vel få av filmene som har generert mer hype enn Løvenes konge-remaken.
Denne uken ble hypen ENDA større da alle hovedrolleinnhaverne ble avslørt, og det viste seg at ingen ringere enn popdronningen Beyoncé har kapret rollen som løvedronningen Nala. 
Tidligere i år meldte Variety at Bey var regissør Jon Favreaus førstevalg til rollen, men at han hadde sine tvil om hun ville eller i det hele tatt kunne ta rollen med tanke på at trebarnsmoren ikke akkurat mangler prosjekter å pusle med.
Disney bekreftet selv ryktene da de postet den fullstendige rollelisten på deres sosiale media-profiler sent onsdags kveld, og Bey er langt fra den eneste bemerkelsesverdige å finne der.
Favreau har i tillegg kapret stemmene til en rekke andre supertalenter som Donald «Childish Gambino» Glover (Community, Atlanta), James Earl Jones (Mufasa i den originale Løvenes konge-filmen), Chiwetel Ejiofor (Love Actually) og Alfre Woodard (Frustrerte Fruer).
Og det er bare hovedrollene.

#TheLionKing. 2019. 🦁👑

Et innlegg delt av Disney (@disney)

Komikerne Seth Rogen og Billy Eichner blir garra gode som Timon & Pumba. Også verdt å merke seg: Britiske John Oliver er klar som fuglen Zazu, mens Eric André og Keegan-Michael Key spiller løvene Azizi og Kamari.  
Lite annet er foreløpig kjent om den kommende nostalgifesten. Det er dog ventet at den vil minne mye om fjorårets The Jungle Book, som også ble gjort av Favreau, hvor komplisert VR-teknologi ble brukt for å skape realistiske dyrekarakterer.
Disneys The Lion King har premiere 19. juli 2019; 25 års-jubileumet til originalen. 

Les mer