Hopp til hovedinnhold

Klart for Kick-Ass!

UNFUCKWITHABLE (NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

De fleste har en eller annen gang hatt lyst til å være en superhelt, men det er vrient uten superkrefter. (Vel, Batman er en vanlig dude, men han har uvanlig mye penger til fancy utstyr.)

Tenåringen Dave (Aaron Johnson) er iallefall hypp på å bli en helt, og putter penga der kjeften er ved å skape sitt alias Kick-Ass, som skal bekjempe kriminalitet.

Hans kamp blir en inspirasjon for andre, som 11 år gamle Hit Girl (Chloe Moretz fra The Amityville Horror) og superfaren Big Daddy (Nicolas Cage), samt Red Mist (Christopher Mintz-Plasse alias McLovin i Superbad) – men så blir en mektig gangster drittlei…

Fun fact: Regissøren Matthew Vaugh (gift med Claudia Schiffer) har produsert Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch, men har alltid ønsket å gjøre en superheltfilm.

Briten ble hyret til å regissere X-Men 3, men trakk seg to uker før innspillingen startet fordi han følte at han ikke hadde fått nok tid til prosjektet. Brett Ratner tok over, og Matt ble misfornøyd med resultatet.

– Jeg kunne ha gjort filmen 100 ganger bedre. Det høres arrogant ut, men jeg kunne laget noe med mye mer følelse og hjerte, sa han han til Daily Telegraph i etterkant.

Fra og med 16. april kan man se hans Kick-Ass:Nyeste saker fra 730.no

Les mer