Hopp til hovedinnhold

Klart for H&M LOVES MUSIC på lørdag!

 
H&M LOVES MUSIC har for lengst blitt et sikkert tegn på at sommeren har startet – og at den norske musikkscenen blomstrer.
 
De to nyeste artistene på plakaten er CLMD og Anna of the North. Den førstnevnte smukkasen klarer seg godt på egenhånd etter at hans partner Carl Louis gikk solo, og CLMD-Martin nyter blant annet suksess med sin ferske singel «Dust» med Astrid S:

Det var liten tvil om at USA har fått med seg låten da CLMD spilte under Miami Music Week tidligere i vår.


Anna of the North har også vært på solid reisefot, blant annet som Kygos utvalgte oppvarmer gjennom hele europaturnéen. Her har blant annet Opplands-jentas «The Dreamer» blitt en stor favoritt:


 
4. juni blir det H&M LOVES MUSIC utenfor og inne på Vulkan Arena ved Grünerløkka i Oslo fra formiddag til natt – og det hele er gratis. (Aldersgrense 18 år inne.) Gratisfestivalen arrangeres for fjerde gang.
 
Se plakaten nedenfor.
 
For mer om H&M LOVES MUSIC og hele festivalprogrammet og billetter, sjekk HMOslo4juni.no og meld deg på eventet hos Facebook
 
 
H&M LOVES MUSIC-aktuelle Bearson slapp sin nye musikkvideo i dag, til debutsingelen for store Ultra (labelen til Kygo): Se videoen her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer