Hopp til hovedinnhold
SIGOURNEY WEAVER SOM RIPLEY I ALIEN (TWENTIETH CENTURY FOX NORWAY)

Klart for Alien 5

Helgens mest populære film i USA er komedien Funny People, sett av omtrent 3,2 millioner amerikanere (23,4 millioner dollar).
Dette er mye mindre enn ventet for et tungt promotert stjerneprosjekt med Adam Sandler og Seth Rogen (og til og med litt Eminem).

Mens Hollywood klør seg i hodet og funderer på hvordan de skal lokke folk til det store lerretet, er remakes og oppfølgere fortsatt en trofast suksessformel.

Science fiction-gyseren Alien fra 1979, med Sigourney Weaver som tøffingen Ripley, har i etterkant fått tre deler (samt to spinoffs mot Predator-dyret), men etter 1997s Alien Resurrection sa hovedrolleinnehaveren nei til Alien 5.

Til tross for at den fjerde oppfølgeren er den mest sette i serien (på kino).

I vinter virket det dog som om Sigourney var på glid.
Skuespilleren fortalte MTV at hun og den originale regissøren Scott, som ikke har rørt en Alien på 30 år, er i dialog om en ny Ripley-runde.

Ifølge Variety er Alien 5 nå bekreftet, med den 71 år gamle Ridley Scott i registolen.

Det er ikke annonsert hva som skjer med Weaver, men filmen skal bli en prequel, som altså finner sted før originalen.

James Cameron, mannen bak Aliens (del 2) fra 1986, er i desember på nytt aktuell med Sigourney Weaver og romvesen. Denne gangen i 3D-filmen Avatar med Zoe Saldana, Sam Worthington og Michelle Rodriguez, som foregår på planeten Pandora hvor folk fra jorden er innvandrere.

Marte fra Snarveien digger Ripley


Nyeste saker fra 730.no

Les mer