Hopp til hovedinnhold
DET SER UT TIL AT JORDYN WOODS SKAL SERVERE TE I NÆRMESTE FREMTID. (INSTAGRAM)

Jordyn Woods skal fortelle sin side av utroskapsskandalen denne uken?

OPPDATERT ONSDAG MORGEN: Red Table Talk forteller via Instagram at samtalen med Jordyn Woods kommer fredag.

Opprinnelig sak fra tirsdag kveld: Det ble huskestue da det forrige uke kom frem at Tristan Thompson angivelig skal ha bedratt Khloé Kardashian igjen. Denne gangen med Kylie Jenners bestevenninne, Jordyn Woods.

Siden har det vært mye ruskomsnusk å sortere seg gjennom på ryktefronten.

Noen spekulerer i at Thompson og den 21 år gamle modellen hadde flørtet i en måned før den skjebnesvangre (#hvisdeterlovåsi) hjemmefesten, mens andre setter sin lit til påstandene om at Jordyn var svært bedugget den aktuelle kvelden og så vidt husker hendelsesforløpet. Andre mener det aldri har skjedd.

Tjohei.

Uansett: Nå kan det se ut til at fansen snart får et reellt svar på hva som skjedde. For en knapp time siden delte nemlig den amerikanske bloggprinsen Perez Hilton en snutt av Jordyn på Instagram (tatt fra hennes veldig korte livestream), og det ser ut til at influenceren befinner seg på settet til Jada Pinkett Smiths populære Red Table Talk.

Facebook-serien har det siste året blitt hyllet for å ta opp såre og vanskelige temaer, og dette blir ei et unntak (uansett om det hele kanskje er et PR-stunt?)…

Verdt å nevne: Jordyn har vært en nær venn av Jadas sønn Jaden Smith i en årrekke, og kaller Will Smith «onkel».

Se også: Se ekstra rå video fra J. Cole

Nyeste saker fra 730.no

Les mer