Hopp til hovedinnhold
TOM HARDY SPILLER INN VENOM (SONY, MARVEL)

Klar som Spider-Mans verste uvenn

TOM HARDY SPILLER INN VENOM (SONY, MARVEL)

Spider-Man har holdt koken på kino gjennom ti filmer, men nå skal hans nemesis Venom slippe til. Tøft nok med den over snitt entusiastiske og engasjerte Tom Hardy i hovedrollen. 


Superantihelten Venom ble introdusert av Marvel i 1988 da skapningen tok over kroppen til Peter Parker. 
 
(Den opprinnelige idéen til Marvel var kun å jazze opp kostymet til Spidey fra rødt og blått til svart. Men så ble planen gjort om til Venom.)  


Venom er med i Sam Raimis Spider-Man 3, spilt av Topher Grace.
 

Nedenfor sliter Spidey med Venom i 1993, på forsiden av den norske tegneserien Edderkoppen, som Norge lenge forsøkte å kalle Spider-Man. (Mens Batman het Lynvingen:)

I en sniksnutt fra Venom-innspillingen i Atlanta får vi se Tom som journalisten Eddie Brock; mannen Venom bruker som vert. 
 
Tilsynelatende sliter karakteren med det utenomjordiske kreket som bor i ham, noe som trolig blir til noen doser kjent Marvel-humor.  


 
Venom skal dog angivelig være mer hardcore enn Spider-Man da den får aldersgrense R (17 år) istedenfor PG (barn må ha med foresatte). 
 
Det er ennå usikkert om Tom Hardy møter Spider-Man som Venom, da rettighetene til karakteren er pittelitt komplisert fordelt mellom Sony, Marvel og Disney. 
 
TOM SOM BANE OG MAD MAX (WARNER) 
  
Utenom Batman-superskurk Bane og landeveiens kriger Mad Max, så har den britiske 40-åringen spilt i Black Hawk Down, Star Trek: Nemesis, Bronson og Warrior. Marvel-filmen har også med London-gutten Riz Ahmed alias Riz MC, samt Michelle Williams som Eddies eks Ann Weying.
 
Regissør er Ruben Fleischer (Zombieland, undervurdere Superstore). Premieren er satt til oktober.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer