Klar med norgespremiere

18. des 2015 kl. 00:00
BRADLEY COOPER TILBAKE SOM EDDIE MORRA (CBS)
BRADLEY COOPER TILBAKE SOM EDDIE MORRA (CBS)
 
OPPDATERT: Limitless får norgespremiere via TV 2 7. januar kl. 22:10.

Nå må 730 snart slutte å fortelle hvor trendy det er at filmer blir til tv-serier. Men det er jo sant. Mens Steven Spielbergs nye show Minority Report sliter, så går det godt med nykommeren Limitlessserien basert på Neil Burgers fem år gamle nyklassiske sci fi-thriller med samme navn.

Det ekstra kløktige – som man legger merke til i første episode – er at filmens hovedrolleinnehaver Bradley Cooper også er med i serien, noe som gir handlingen litt mer «troverdighet». Vi skal ikke røpe opplegget, men de som har sett filmen vet i alle fall om det grunnleggende: Dopet.

 
FBI-BOSS BISH MED NZT-JUNKER BRIAN (CBS)


En gjennomsiktig, veldig sjelden og mystisk, farlig pille som kalles NZT-48 gjør at hjernen benyttes 100 %. Det betyr at man husker ALT man har lært, hørt, sett, erfart, etc. gjennom hele livet, noe som gjør deg til et supermenneske. Noe som kommer dritgodt med for den litt slappe, ikke så suksessfulle musikeren Brian, spilt av Jake McDorman (Shameless, Manhattan Love Story)
(som minner om den norske, ikke slappe musikeren Fehrplay).
 
Når Brian popper sin første pille, så forandrer
alt seg… Egentlig kun i 12 timer, men som første episode hinter om;
trolig hele livet hans.
 
Drømmen om en slik pille er selvfølgelig det største med Limitless – man blir omtrent aldri lei av å se effekten.

Selv ikke etter episoder på episoder?

I oktober bestilte CBS full sesong 1 av serien fordi seertallene var på stell, og etter å ha sett den første, kjappe, effektive, veldig joviale delen så er det forståelig. Dette til tross for at måten FBI-agenten blir dratt inn i det hele er litt for random og svett… Og selv om serieverdenen strengt tatt ikke trenger enda en duo med etterforsker og person med utrolige evner. 

 
Limitless er produsert av Bradley selv, med blant andre Marc Webb ((500) Days of Summer, The Amazing Spider-Man 1, 2), som også har regissert de to første episodene. Serien er laget av Craig Sweeny (The 4400, Medium). Se traileren nedenfor.

 
Se også: Rambo som tv-serie med far og sønn